Најновије

ДРИТАН ЈЕ СОРОШЕВ! Медојевић: Кривокапић одбија да смени Милове кадрове - одбићемо све њихове законе

Влада Црне Горе је формирана супротно вољи грађана, што је супротно и Уставу јер је ДФ узео скоро 33 процената гласова, а у Влади партиципира са нула процената, изјавио је за Србин инфо Небојша Медојевић лидер Покрета за промјене и функционер Демократског фронта.

Небојша Медојевић (фото: Јутјуб)

Он је рекао да је митрополит Амфилохије инсистирао на Кривокапићу, а да је Абазовић следбеник Сорошеве структуре. 

- Сорош је власник концерна Вијести и око тог медија се формирала параполитичка структура УРА, повезана са глобалистима. Они су на изборима узели 5,5 процената. А други део владе на челу са Кривокапићем је формиран из Митрополије. Верник сам и поштовалац Митрополије, али сам против да се црква меша у политику. Нама је Здравко представљен као нестраначка личност, а у Никшићу се на изборима појавила његова листа, значи није више нестраначка личност. У владу стручњака је примио УРУ, а избацио ДФ“ – оштар је био Медојевић у критикама премијера Здравка Кривокапића.

Гост Србин.инфо истиче зашто је још љут на нову Владу Црне Горе:

- Влада није урадила ништа што је обећала! Није очистила ни бирачки списак већ је напротив увећан за више од 300 бирача. Мило је тако направио да има 80 до 90.000 фантом бирача. Није смењена централна тачка Миловог бирачког механизма тужилац Катнић, нико није ухапшен ни процесуиран иако је било много доказа о куповини гласова. У Никшићу су активисти ДПС комотно куповали гласове и сад кад нису власт! – оптужује Медојевић.

Он истиче да је Влада довела на чело полиције Брђанина који је кадар Вељовића и ДПС премијера Марковића!

- Влада је задржала ДПС кадрове на нивоу функционера. Кључни медијски канал за ширење мржње према свему српском је Јавни сервис ЦГ, а нова Влада за шест месеци није сменила ни то руководство! Очигледно да циљ Владе није да демонтира Милов режим, они се слажу са том политиком. Мило је сваки свој глас купио. Да је Влада ухапсила људе који купују гласове за Мила новцем од криминала, не би у Никшићу ни имали тај резултат – резонује лидер ПзП.

Он је истакао да се залаже за радикалне резове, “прво отварање тајних досијеа, па смене, хапшења, одузимање имовине”.

- У Црној Гори никад нисмо имали демократију, био је краљ, Тито па дон Мило. Не може се мирно направити демократска држава, змији морате да здробите главу иначе се брзо опоравља јер има пипке свуда. Кадар ДПС је у свим структурама држава, њихови су тајкуни, мафија, плаћени лобисти по свету – истакао је Медојевић.

Његова очеквиања за Никшић су да нова власт смени све функционере ДП, “отпусти све ухљебе, бирократију сведе на оптимални ниво и успостави добре односе са Србијом”.

- Улазимо у политичку и парламентарну кризу! Ми тражимо реструктуирање Владе и нећемо гласати њихове законе укључујући и буџет док не смене Милове кадрове у Тужилаштву, Кривокапић је отворено рекао да то неће да уради. Видећемо - поручио је Медојевић.

Небојша Медојевић је причао и о односу ДФ-а са Александром Вучићем, али и о корона пандемији коју су по његовом мишљењу креирали светски глобалисти, сатанисти и банкарски фашисти који су вековима креатори светских ратова и криза.

Како је Дритан ударио по Москви и Пекингу, читајте ОВДЕ.

Извор: Србин инфо, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА