Најновије

Корона фашизам у Израелу – будућност коју спремају и Србији?

Шта се дешава у Израелу и у којој мери је тамо ескалирао коронафашизам, покушаћемо да приближимо у овом тексту. Након тога схватићете да су се апсолутно све теорије завере показале тачним и да је ово без сумње будућност коју нам припремају.

Илустрација (Фото: pixabay. com/ Правда)

Израел је тренутно држава која је вакцинисала највећи проценат свог становништва, око 53%. Због тога их хвале СЗО и главни медији, системска пропаганда их приказује као пут који треба следити. Баш смо јуче имали прилику да видимо концерт на стадиону организован само за вакцинисане људе. Системски медији су ово са одушевљењем пренели као позитивну вест.

Међутим, оно што главни медији неће пренети јесу извештаји о последицама вакцине. Након почетка вакцинације, дошло је до драматичног повећања броја смртних случајева у Израелу, за који власти наравно тврде да је умро од вируса. Али неће рећи да су људи који заврше у болницама и који умру углавном они који су узели вакцину (слићна ситуација је и у Србији).

У категорији старијих од 65 година подаци показују да је после вакцине умрло 40 пута више људи него од вируса! 4,91 особа на 100.000 је умрло од вируса, док је око 200 људи на 100.000 вакцинисаних умрло након прве дозе (!) У категорији млађих од 65 година, 50 људи на 100.000 је умрло након прве дозе вакцине, док је смртност од вирус је био 0,19 људи на 100.000. То значи да је за млађе људе шанса за смрт чак 260 пута већа након вакцине него од вируса (!) Ово су невероватни подаци о којима сви главни медији ћуте. 

Крајем јануара, премијер Нетањаху рекао је на телеконференцији ВЕФ-а (банде Давос) да ће људи морати да се вакцинишу најмање једном годишње, јер је само питање времена када ће се појавити сојеви на које тренутне вакцине неће утицати. Како он то зна?

Затим је одобрио да се вакцина Фајзер користи код деце млађе од 16 година (иако вакцина није одобрена нити тестирана за ту групу), као и код трудница (иако чак и СЗО каже да се то не препоручује). Рекао је да се у преговорима са Фајзером није превише ценкао око цене и рекао да Израел може да послужи као светска лабораторија за испитивање вакцина и стварање имунитета стада. Такође, најављује вакцинацију мале деце.

Такве изјаве звуче апсолутно невероватно, да премијер неке државе на тај начин продаје своје људе фармацеутској компанији (многи ће рећи да исти рецепт примењује и председник Србије). Али, морамо схватити да је Израел земља која стално живи у ванредном стању и да у њу постоји велико поверење, јер људи који су у страху морају веровати држави да их штити од терориста, Ирана, Сирије, Палестинаца и других (наводних) претњи. Због тога је држава имала велике моћи и пре короне, а медији су били под снажном контролом.

Само месец дана након своје годишње изјаве о вакцинацији, 1. марта, Нетањаху је рекао да сада верује да ће бити потребно вакцинисати се сваких 6 месеци са две дозе и одмах наручити 36 милиона доза вакцине од компаније Фајзер (Вучић најавио да ћемо купити 14 милиона вакцина!!). Када је Израел у питању, реч је о мРНК вакцинама. Израел има мање од 9 милиона становника, што значи да планира да вакцинише сваког становника, укључујући и децу, најмање 4 пута годишње!?

Нетањаху каже да је то „најгори сценарио“, али изгледа да му је то главни план. Будући да управо то говоре теоретичари завере више од годину дана, да би се модификовао људски геном, неопходно је редовно узимати генетску терапију сваких 6 месеци. Али бар у једној ствари Нетањаху је искрен, он отворено каже, „Ове вакцине које користимо, нико заправо не зна колико ће трајати имунитет. Али чак и то му није довољно, Нетањаху је најавио да преговара са Фајзером и Модерном о изградњи две фабрике мРНК вакцина у Израелу, како би се лакше борио против будућих вируса који долазе!?

Док траје „покољ“ вакцинама, у земљи се гради такозвана инфраструктура зелени пасоши који су у ствари мобилне апликације, а вакцинисани такође добијају зелену значку која се може окачити на одећу. Ово са ознаком Јевреја звучи некако познато из историје. Вакцинисанима је дозвољено, док невакцинисани не могу ући у тржне центре, концерте, музеје, ресторане, хотеле. Ово више није план, ово се већ спроводи, чувари проверавају све на улазима. И овог месеца очекује се да исто буде представљено за ресторане и барове. Звучи невероватно, али тачно је, чак ће и Сорошевски „факт чекери“ то потврдити.

Поред ових потеза владе, израелске компаније почињу масовно да објављују да невакцинисанима неће бити дозвољен улазак у њихове просторије, у чему предњаче банке, а неке компаније такође најављују да невакцинисани неће моћи да раде за њих. Влада је најавила да ће строго казнити све компаније које опслужују невакцинисане купце, а министар здравља Иули Еделстајн рекла је да ће невакцинисани бити ограничени само на супермаркете и апотеке!!! Као да то није довољно, неће им бити дозвољено ни да оду на плажу.

Да ли ускоро све ово чека и Србију и да ли је једини начин да се то заустави побуна народа?

Др Кон за пооштравање мера. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com/ srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА