Најновије

КОВИД АПАРТХЕЈД: Да ли прогон невакцинисаних тек следи? Нема авиона, кафића…

Водећи медији, политичари и медицинска "струка" категорички тврде да би сви требало да приме вакцину - или да се суоче са искључењем из свакодневних права и слобода, повуку се из друштва. Зар не схватају колико је ужасан овај поглед?

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Не, ово нема везе са вакцином. Овде се поставља питање кршења основних људских слобода и права.

Од марта 2020. принуђени смо да носимо маске. Сви.

Маска је постала наше обележје и распеће. У (Ковид-19) свету ношење маска је знак да се покоравате и да сте послушни.
 
Као и савијање кичме, то је постало симбол врлине.
 
Неки кажу да су задовољни мерама, јер, хеј, не морају да иду на посао и још увек добијају плату?
 
Најефикаснији начин да се човек сломи је социјална изолација и дистанцирање (самица најтежа казна затвора).
 
Деци се наноси непоправљива штета мерама, посебно принудом да носе маске, да не виде осмех, мимику…
 
У сваком слободном друштву морало би да нам буде омогућено да постављамо питања и сами доносимо одлуке о лечењу. Али, данас свако ко поставља питања аутоматски је означен као „противник науке“. Идеја да постоји само једна једина научна доктрина заправо је сама по себи антинаучна. И то не мислим само ја, већ је то став научника.
 
Идеја да слобода говора и данас постоји у Америци је потпуна бесмислица. Они који се усуде да доведу у питање ефикасност вакцинације, отписују се и терају их да се постиде. Они су дехуманизовани и изопштени из таквог друштва.
 
Први амандман на устав Сједињених Држава спречава владу да доноси законе који забрањују слободно исповедање религије или негирају слободу говора, слободу штампе, право на мирно окупљање или право на петицију! Тај амандман је усвојен 15. децембра 1791. године, као један од десет амандмана који чине Предлог закона о правима!
 
Претпоставка Првог амандмана је јасна. Дозволити слободу говора значи дати некоме ко се не слаже са вама право да изрази своје мишљење, без обзира колико то и увредљиво било.
 
Управо је та слобода говора учинила Америку великом. Ево сад ћу да вас увредим: Колико је трагично да су медији сада владино штене.
 
„Тhe View“, дневна емисија на ABC-у, само је једно од бројних места на којима се понижавају и срамоте они који не следе одобрени Ковид наратив. Током последњих неколико недеља видели смо како  водитељка емисије Sunni Hostin вређа Американце, само зато што су, како их описује, „несигурни у вези са вакцином“.
 
Ево како она гледа на живот, слободу и потрагу за срећом у Америци 2021. године:
 
„Када погледате људе који се не вакцинишу, а четвртина Американаца неће да се вакцинише, знајте да су то бели Хришћани међу којима је 45 одсто рекло да се неће вакцинисати … То су Републиканци,  јер скоро 50 одсто њих је одбило да прими вакцину. Због ових људи нећемо постићи имунитет стада! Зато кажем да се морамо таквих клонити, оних који одбијају вакцину. Да и овде, као у неким земљама, на излозима продавница стоје натписи да ако нисте вакцинисани, нема улаза! Да ли желите да уђете у авион? Морате бити вакцинисани. Ако желите слободу, она долази са имунитетом. Нешто се мора променити. Ако је ваш лични избор да се не вакцинишете, онда нећете кршити права оних који су одлучили да се заштите“.
 
И, наравно, све те жене у водећим медијима, са својим великим, јаким и белим зубима, такође се слажу и да Доналду Трампу мора бити забрањена било која друштвена платформа и мрежа и да мора бити драконски кажњен због наводног лошег руковања пандемимијом.
 
„Трампу толико људи верује. И даље представља претњу за јавну безбедност“, објашњава Хостин. „Он тиме може угрозити јавну безбедност и ову земљи. Превише је опасно. Не би требало да загађује ваздух “.
 
Оваква цензура и субјективност је показатељ зашто је лечење вируса горе од болести.
 
Живимо у постистинитом свету чији је симбол чисто лицемерје. Левичарски поглед на абортус је: „Моје тело, мој избор.“ Међутим, левичарски став о вакцинама је: „Ваше тело, мој избор“?!
 
Консензус ових људи, који се могу наћи на свим водећим телевизијама и новинама, је да не желе невакцинисане људе око себе. Невакцинисани људи су за њих прљави и треба их казнити. Не би им требало дозволити да воде децу у школу, да иду у ресторане, на путовања или само да шетају парком! Немој да си се усудио да ми приђеш без вакцине, поручују они.
 
Да ли то значи да ће ми забранити улазак у авион, у продавницу и канцеларију, као што заговарају водећи медији?
 
Може ли држава да вас натера да примите вакцину ако добијете као награду уобичајену слободу? Технички, не. Законом је назначено да нико не може бити дискриминисан на основу његове болести, па ако амерички Врховни суд то не промени, вакцине и ковид пасоши су по Закону неуставни и незаконити.
 
Тексашки педијатар Петер Хотез, иза кога стоји Бил Гејтс, недавно је објавио текст у часопису „Природа“. Он тврди да постоји „антивакцинална агресија“ и изједначава антиваксере са сајбер криминалцима и нуклеарним терористима?! Тражи да Уједињене нације формирају јаке трупе како би такве ловили и елиминисали.
 
Што се тиче насиља и агресије, последњи пут у Америци смо то доживели од покрета БЛМ и Антифа. Али, за то никада нису одговарали. Водећи медији сада ефикасно спроводе агенду по којој су антивакцинаши исто што и терористи. Обични скептици у вези вакцина за њих представљају опасност и ризик по друштво, док су покрети БЛМ и Антифа за њих добри момци.
 
Последњи напад Хостин и њених истомишљеника на популацију тврдоглавих људи, како још зове оне који се нису вакцинисали, је језив.
 
Чак је и водитељка, Вупи Голдберг, била мало затечена:
 
„Траже доказ да је неко вакцинисан да би путовао – да ли је ово лудо?“
 
Хостин није био дирнутa, већ је одбрусила:
 
„Не, то није нека радикална идеја, вакцина је важна.“
 
„Када ћемо да одустанемо од ових тврдоглавих људи?“, Питала је другу водитељку, Џои Бехар. „Морате тражити доказ о вакцинацији. Сви морају да се алармирају. Ово није политичко питање“.
 
Бехар, Хостин и њихови истомишљеници очигледно се слажу са гувернерком Мичигена Гречен Витмер, која је целу своју државу учинила таоцем вакцине. Или ћете да се вакцинишете или ћете да трпите санкције под оружаном претњом, али ово се неће завршити док се 70 одсто одраслих у држави Мичиген не вакцинише.
 
То је фашистичка присила која крши слободу да не учествујемо у медицинским експерименатима, крши основна људска права. Сигурно да такве ствари никада не би требало примењивати или толерисати у слободном друштву?
 
Да ли би они који одлуче да остану невакцинисани и који кажу да имамо суверено право над сопственим телом, да буду јавно етикетирани, искључени и кажњени? Након доношења Нирнбершких расних закона у Немачкој 1935. године, Јевреји су протеривани, дискриминисани, а касније су морали да носе жуту траку да „непријатеља учине видљивим изнутра“.

Да ли ћемо у 21. веку морати да пружимо доказе да смо вакцинисани против Ковида или ћемо доживети судбину као Јевреји под Хитлером? (Само да буде јасно, не правим никаква поређења са каснијим гнусним геноцидом који се догодио, већ само наглашавам како већина може да дискриминише и изолује мањину).

Чини се да данашњи водећи медији намеравају да створе двостепено друштво: угледно вакцинисано и прљаво невакцинисано. Ковид апартхејд?

Путин донео важну одлуку од које ће зависити судбина свет. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА