Најновије

ПЛАН ДЕМОКРАТСКОГ ФРОНТА: Обавезно побољшање односа са Србијом и Русијом, нема нових избора

Један од могућих излаза за разрешење најтеже политичке кризе у Црној Гори након избора на којима је после три деценије свргнут режим Мила Ђукановића је потписивање коалиционог уговора међу коалицијама и партијама које чине власт.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Иза овог предлога стао је један од лидера ДФ Андрија Мандић, наглашавајући да после “издаје владе парламентарна већина мора да се договори како даље, а прво на списку је потписивање таквог уговора, којим би било обухваћено одржавање редовног пописа становништва до краја године, потписивање Темељног уговора са СПЦ”…

– Демократски фронт је спреман за договор. Друга страна нас гура у некакву причу да ћемо ми да обарамо владу – каже Мандић, који је потврдио да неколико чланица аутентичних представника мањинских снага желе да постану део владајуће парламентарне већине.

То је било познатно и раније, чак и пре избора у Никшићу, али неко се потрудио да “држи” ДПС на високом проценту, а да представницима мањина не дозволи улазак у Владу, тврди, за “Новости”, један посланик ДФ, преноси Борба.

Шушка се да би нови коалициони уговор садржао одредбу о обавезном побољшању односа са Србијом и са Русијом, са низом мјера у том правцу, наводи Дан.

Шта Вучић заговара, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА