Најновије

АМЕРИЧКИ ГЕНЕРАЛ ВЕСЛИ КЛАРК ХВАЛИ СЕ ЗЛОЧИНОМ! Косово је најбоља ствар коју сам радио са Билом Клинтоном!

Амерички генерал Весли Кларк, који је командовао НАТО агресијом на Србију 1999. године, поручио је у Приштини да је "Косово најбоља ствар коју је радио са председником САД Билом Клинтоном".

Весли Кларк. (Фото: Јутјуб)

- Спреман сам да пружим сваку врсту помоћи и подршке Приштини. Косово је највећи пријатељ САД у Европи. Сећам се кад ми је председник Бил Клинтон, након последње посете Косову, рекао: Косово је најбоља ствар коју сам радио током осмогодишњег председниковања! - рекао је Кларк.

Такозвани премијер лажне државе Косово Аљбин Курти истовремено се захвалио на бомбардовању Србије.

- Хвала Веслију Кларку на вођству у одлучујућој НАТО интервенцији у пролеће 1999. године. Такође, хвала незаменљивом доприносу Сједињених Америчких Држава - рекао је Курти.

Небојша Човић, некадашњи шеф Координационог центра за КиМ, коментаришући Кларкову посету Приштини, каже да нимало није изненађен најновијим провокацијама.

- Ко је сада Весли Кларк у својој држави?! Враћа се у Приштину само да нахрани сујету. Само тамо су он и њему слични некакви хероји. Долазе да изаберу локацију где ће им се правити биста или споменик, бирају улицу коју Албанци треба да назову њиховим именима... Сад имамо и најновији случај 'захвалнице', некаква такозвана војна академија на 'Косову' носиће име Веслија Кларка!?! Србија сјајно избегава све ове провокације. А Куртијева политика је политика провокација, она већ улази у сегмент болесне, патолошке мржње према Србији - наглашава Човић.

Мађарски премијер објаснио нове поделе у Европској унији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА