Најновије

ИСПЛИВАО ТАЈНИ РАЗГОВОР ТАРЕ И ША: Репер покушава да се опере пред нацијом, па пред свима окривио бившу за развод (ВИДЕО)

Ријалити учесницима пуштен је снимак на којем Ненад Алексић Ша разговара са Миланом Јанковићем Чорби о Тари Симов и томе како је она док је била са Чорбом посвећивла песме Ненаду. Такође је Ша говорио како воли бившу супругу Ивану Алексић, али се заљубио у Тару грешком.

Тара и Ша (Фото: Јутјуб)

- Док нису ушли у везу, мени је Тара рекла да њој Ша није дозволио да прича са мном, а она је на више начина покушавала да прича са мном, или ме ћушне или некако покушавала да прича са мном. Она је то намерно радила да би он провалио да ми комуницирамо - рекао је Чорба.

- Она је желела да ја то извалим и да је оставим - причао је Ша.

- То је било касније, али у фази мувања она је кокетирала са мном, тражила је моју пажњу. Ја нисам могао то да говорим, шта да му кажем да ми је тражила дукс. Био си са разлогом љубоморан - рекао је Чорба.

- Да ли си хтео да будеш са Таром тада? - упитао је водитељ Чорбу.

- Ја да сам дошао да је смирим када је правила хаос овде, ја бих је смирио. Када је чупала камере, ја бих је смирио. Она је мене тако гледала - одговорио је Чорба.

- Ја сам њој рекао да ми каже да не оставим Ивану, да се не разведем због ње, ако није озбиљна. Али ето ја сам се заљубио, а она је мене правила љубоморним, са Чорбом, Анђелом, Томовићем. Ја бих могао да будем са њом после свега што се дешавало, али када сам видео ону слику са Менсуром, и оно "само нек се плаћа", нисам престао да имам осећања према њој, али преко тога нећу да пређем. Ја кажем да нисам савршен, али нико не воли као Ненад - причао је Ша.

Помахнитала Маја поново лупала главом о врата, указана јој помоћ. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА