Најновије

НАВИЈАЧИ ИСТЕРАЛИ ВУЧИЋЕВЕ ХУЛИГАНЕ: Србија се (више) умирити не може (ВИДЕО)

Навијачи Партизана, они стационирани на источној и западној трибини стадиона у Хумској, синоћ су загрмели и на европском мечу црно-белих. На утакмици против словачке Дунајске Стреде скандирали су председнику Србије, "Вучићу, педеру", након чега су покушали да их утишају хулигани са југа, као и полиција. Нису успели у томе, па су са истока побегли главом без обзира, што је главна тема на друштвеним мрежама.

Навијачи Партизана (Фото: Јутјуб)

Навијачи Партизана су пустили глас, показали су да их хулигани не могу утишати, па су их са истока најурили на југ. Не желе они којима је црно-бела боја у срцу да савијају кичму, пркосили су Вучићу и хулиганима, после чега су, нема ту никакве дилеме, изазвали нову панику код председника Србије, али и његових послушника.

Дан после меча на ту тему се још једном огласио Владимир Вулетић, бивши потпредседник ФК Партизан, иначе оснивач покрета "Црно на бело - за праведну Србију". Поделио је снимак "бежаније" хулигана са истока, уз цитат из родољубне песме "Бој на Мишару".

"Нити иде Кулин-капетане,
нити иде, нити ће ти доћи,
нит' се надај, нити га погледај.
Рани сина, пак шаљи на војску
Србија се умирит' не може!", навео је Владимир Вулетић на Твитеру.

И заиста, сваки дан сведочимо све већем бунту људи у Србији, народ излази на протесте, пркоси државним и локалним функционерима, а сада су глас дигли и навијачи.

Ко је следећи?

У каквом је проблему Вучић, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА