Најновије

АСАДОВИ ТИГРОВИ У АКЦИЈИ ЧЕШЉАЊА НАИШЛИ НА ЗВЕРИЊАК ИД-а: Око сиријског војника прецизно - под земљом ковали опаке планове! (ФОТО)

Сиријска арапска војска (САА) и њени савезници непрекидно врше опсежне акције како би обуздали терористе ИД у централном делу Сирије.

Сиријска војска. (Фото: Јутјуб)

Данас су објављене фотографије неколико скровишта терориста које је открила 25. дивизија специјалних снага војске, познатија "Тигрове снаге" као током недавне операције чешљања у планинама Амур у источном делу Хомса. Терористи ИД-а користили су пећине као скровишта.

Операције САА у централној Сирији подржавају Руске ваздухопловне снаге (ВКС). Руски авиони свакодневно гађају скровишта ИД-а у региону. Данас је забележено неколико ваздушних напада.

Недавно су ирачки извори повезани са ИД-ом саопштили да је у једном од таквих ваздушних напада страдао шеф операција кријумчарења нафте, једно од кључних лица ИД-а, познат као Сами ал-Ајуз.

Текуц́е операције у централној Сирији свакако исцрпљују ИД, али и поред опсежних акција које преузимају САА и савезници, терористи су и даље присутни у централном делу земље.

Кон проговорио о делта соју Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА