Најновије

ШОКАНТНО! Вучић нам свесно доноси делта сој короне из Индије!

Док је цео свет у паници од делта соја короне који се из Индије полако шири целим светом и док све земље уводе ригорозне рестрикције, Београд је препун Индијаца! Наш главни град постао је њихов фиктивни карантин пре одласка у земље Европске уније, Велику Британију и Сједињене Америчке Државе.

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Док епидемиолози свакодневно упозоравају на опасности од новог делта соја коронавируса, који се за 60 одсто брже и лакше преноси, у тренутку када је вакцинација стала, а 80 процената вакцинисаних примило кинеску вакцину, благо речено сумњивог квалитета - Београд је последњих дана преплављен индијским држављанима у чијој земљи су милиони заражени новим, делта сојем вируса.

Зашто то радите, Александре Вучићу, имате ли и трунке одговорности за здравље нације и будућност ове земље?!

Али ни ту није крај.

Индијски нискотарифни превозник SpiceJet започиње серију чартер летова од Њу Делхија до Београда, а планирано је да лете најмање током целог јула, са летовима наизменично преко Јеревана у Јерменији или Тбилисија у Грузији, који обезбеђују путовање индијским путницима у српску престоницу. Очекује се да наредних дана још неколико индијских авиокомпанија започне летове у овом шокантном Вучићевом пројекту фиктивног карантина.

Након тог петнаестодневног боравка у Србији, индијски држављани који нису заражени настављаће даље путовање ка западном свету који не дозвољава улазак на своју територију никоме ко је у претходне две недеље боравио у Индији.

Али Вучић им дозвољава, из само њему познатих разлога.

Србија је тако постала једина земља Европи која не хаје за делта сој короне, а према информацијама индијских туроператора који у Србији продају ове невероватне "карантинске" пакете, у нашу земљу је већ ушло преко 1.000 индијских држављана!

Шта на ове потезе Вучићевог режима имају да нам кажу др Кон, Дарија Кисић или проф. Тиодоровић?

Милове комите опет отимају светиње! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА