Најновије

Мило стоички издржао што су му запленили тону и по кокаина, па причао о нападу у Кабулу!

Председник Црне Горе Мило Ђукановић осудио је терористичке нападе на аеродрому у Кабулу у којима је страдало више десетина цивила и војника, укључујући припаднике оружаних снага савезничке војске САД-а. Он је поручио да је сузбијање и борба против тероризма захтевају безусловну сарадњу и одговорност, и остају приоритет Црне Горе и наших савезника.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

“Снажно осуђујем јучерашње ужасне терористичке нападе на аеродрому у Кабулу у којима је страдало више десетина цивила и војника, укључујући припаднике оружаних снага савезничке војске САД”, написао је Ђукановић на Твитеру.

Према његовим речима у условима комплексних изазова за безбедност Авганистана и сигурност живота његових грађана, промене које су се десиле не смеју водити отварању простора за нове спирале насиља, екстремисте и њихове безумне акције.

“Сузбијање и борба против тероризма захтевају безусловну сарадњу и одговорност, и остају приоритет Црне Горе и наших савезника”, закључио је Ђукановић.

Занимљиво, Ђукановић се није осврнуо на догађај од синоћ, када је у Црној Гори, полиција пронашла и одузела рекордну количину кокаина. Подсетимо, синоћ је у Подгорици „пао“ товар од преко тону и по кокаина.

Пред милионима откривени злонамерни планови црногорског председника! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА