Најновије

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: Водитељка се сломила пред камерама, плакала као киша

Саговорница новинара Немање Вујичића, у оквиру нове рубрике емисије Премијера - Викенд специјал "1800 секунди са Немањом", била је водитељка Јована Јеремић, која је никад искреније говорила о свом детињству, успонима и падовима, емотивном животу, али и страшној трагедији због које није могла да заустави сузе.Јована се на самом почетку разговора са Немањом осврнула и на сада већ чувено звонце, уз помоћ које саговорницима у викенд издању "Новог јутра" скреће пажњу на истек времена за излагање.

Јована Јеремић (Фото: Јутјуб)

Јована се на самом почетку разговора са Немањом осврнула и на сада већ чувено звонце, уз помоћ које саговорницима у викенд издању "Новог јутра" скреће пажњу на истек времена за излагање.

- Ја сам увек била широкрогрудна жена, ако се неком свиђа, може да уведе. Била сам у манастиру, тамо сам нашла идеју. Све посматрам другачије, ја сам уметник, уметник у новинарству. Ја сваку ствар и сваку појаву у друштву која се деси другачије доживљавам у односу на класичне новинаре. Све ово што ја сада проживљавам, прелазак с једне телевизије на другу, све ово где ја јесам сада је мој пут који не знам како ће се завршити. До сада је мој пут био претежак, неочекиван, изненадан, тежак, сузан... Са стране кад човек гледа врло успешан, под рефлекторима, сјајан, али моја душа зна колико је био трновит и тежак. Рекла сам да ћу бити број један у свом послу и јесам, постала сам преласком на ТВ Пинк. Моји шерови показују да сам број један. Ако неко има већи шер од мене, слободно нека изађе и нека ми стане на црту. Битно ми је да сам према свима била човек. да никоме нисам потурила ногу у свом послу, а да ће морати да трпе мене и мој успех, па мораће и нека се навикну на мене - започела је Јована.

О емотивном животу

Ја сам све партнере са којима сам била волела и душом и телом, зато их није било пуно, ја волим ретко. Не могу да волим на пола, код мене никад нећеш видети комбинацију, везицу... Ја поносно могу да истакнем да никада нисам преварила ниједног свог партнера, не само мужа.

Савезница моћних жена

Говорећи о свом детињству, Јована је истакла да је потекла из угоститељске, добростојеће породице коју је на окупу одржала њена мајка.

Била сам окружена животињама. Ја сам из угоститељске породице, моји родитељи су увек добро зарађивали, били су велики радници, од динара су правили пет и направили империју. Ту кућу је очувала моја мајка, моја отац је имао неких епизода...

Мушкарац, као сваки мушкарац, воли мало са стране да погледа... Ја се тога не сећам, али мој тата је увек имао новца, па је вероватно било оних жена које су желеле да се нађу на месту моје мајке, али титула краљице је увек припадала њој, од ње сам наследила да се увек борим за своје. Научила ме је да поштујем жене које чувају кућу, зато сам ја увек савезница моћних жена - каже Јована, која не крије да не воли љубавнице.

- Ја љубавнице не подносим јер оне узимају оно што није њихово. Да ли ви мислите да се мени нису удварали ожењени мушкарци? Али наравно, нисам била са њима. Нудили су ми свашта! Уредно сам све ожењене мушкарце враћала њиховим женама.

У породичној кафани државни и естрадни врх

Слоба Милошевић је сваки други дан био у нашој кафани, у малој сали... Ту су се највеће одлуке доносиле. Нама су после излупали тај ресторан... Долазили су сви - Новак Ђоковић, Карађорђевићи, Сузана Манчић, Аца Лукас, Цеца, Чола, Џеј... Он ме је обожавао, увек је говорио да сам луда ко струја и да имам лудачку харизму. Ма, сви редом!

"Директор шоколе ми је једном реченицом померио психу"

Водитељка је у интервјуу за "Премијеру - Викенд специјал" истакла да је у основној школи проживела пакао, као и да је често била спутавана, како од вршњака, тако и наставника.

Од првог до четвртог ми је било лепо, а од петог до осмог ужасно, био је тада онај проблем са ђаком генерације. Спутавали су ме јер никада нисам припадала малој средини, јер мала средина никада није могла да разуме моју за њих лудост, а за мене генијалност у мом послу. Виђам их и данас, они су на истом оном месту од пре 15 година, када сам ја отишла. Околина је мене осудила јер сам тражила ревизију теста ћерке директора школе, где се установило да јој се додао поен противправно. Установи се, мала изгуби поен, изгуби диплому... Тад настаје терор за мене, по повратку са тог такмичења њен отац, који је био директор школе тада, почиње мене да шиканира. По први пут у историји школе "Сава Керковић" се донесе одлука да се не бира ђак генерације јер нису могли да изаберу било кога другог ко је бољи од мене, а мене нису хтели да изаберу, то је била казна јер сам ја његову ћерку скинула са трона који је он замислио да њој припада - испричала је Јована, која би волела да их данас, после свега, сретне.

Није ме позвао, ни он ни моја разредна из средње школе, која је сада директорка. Нису ме позвали, па како да ме позову, шта да ми кажу?! Позвала бих их у госте и питала све, како је могао да ми каже у том моменту да никада у животу не би волео да има ћерку као што сам ја?! Том реченицом ми је померио психу, због те реченице сам имала хормонски дисбаланс и имала прву менструацију са 17 и по година изазивајући, јер ја нисам могла природним путем да добијем. Ја сам њих уништила радом, резултатима. Немам потребе да се шлихтам икоме, а они имају, јер немају резултата као ја.

"Данас најбоље профитирају љубавнице"

Јована се осврнула на свој однос са супругом Војом, а потом истакла битну разлику између преваре и варања.

- Најдужа веза ми је брак, од 2017. Четири године смо заједно Воја и ја. Свака жена се удаје јер сматра да ће са тим неким провести цео свој живот. Ја сам жена која не вара, не лаже, која се емотивно посвећује, али ја нисам обична жена.

Никада нисам гледала његов телефон. Никада нисам била остављена, одлазила сам ја када сам осетила да је љубав нестала. Љубав нестаје када нам се више не подударају амбиције, када ја хоћу нешто много више, ја сам мегаломан, жена која воли паре и која воли да са мушкарцем заједно прави паре. Код мене новац мора да прати љубав. Мени су најглупље оне жене које растурају бракове због преваре и курви, запамтите то! Пустите шта каже околина, једно је варање, а друго превара. Превара је кад те неко превари, деси се, човек се напије, па се деси... Шта сад?! То само глупе жене... А варање је озбиљна ствар, када има љубавницу коју воли, то је опасна ствар. Данас најбоље профитирају љубавнице, али мени је то испод части.

"Суђено му је било да умре у мојим рукама"

Водитељка је пре неколико година доживела страшну трагедију, када јој је на рукама преминуо дугогодишњи колега и пријатељ кога је, како каже, бескрајно волела.

Синиша Свилан, где ме нађе за Синишу... Синиша је неко ко је обележио мој живот, то мали број људи зна. Њега сам бескрајно волела. Човек који је умро у мојим рукама, јако страшно за мене... Ја сам била јако везана за њега. Било је јутро, он је дошао на посао, шта се ту десило, ко је њега изнервирао... Ја сам после разне приче чула. Шта је судбина - њему је било суђено да умре у мојим рукама. Он је Хрват, ја излазим из редакције, хватам се за врата и видим човека који пада, пада као свећа. Трчим ка њему, била сам на страни његове главе. Он се тресе, имао је срчани удар, кренуо је нешто да ми каже. Те плаве очи никада нећу заборавити... Ја сам буквално осетила да душа излази из његовог тела у тренутку када је он издахнуо. Нисам могла да се смирим... Он је био махер за овај посао, жао ми је што није доживео да види где сам данас - присетила се Јована кроз сузе, а потом признала шта би му данас рекла, да може.

- Рекла би му да је био у праву, да му се захвалим што ме је много подржао у животу јер тад нико није могао да зна да ћу постати ово што сам данас. Он је знао и увек ми је говорио да само треба да будем ја. Када доживите да вам човек умре пред очима и да ви ништа не можете да урадите, да га спасите, то мене толико и дан данас боли... Сваки јун ми је и најлепши месец, али и најтежи. Урадила бих све да могу да га вратим. 

О мајчинству

- Због посла сам свесно своје дете запоставила. Кајем се и исправила сам ту грешку давањем отказа у мају месецу. Ја неке људе много поштујем, али између њих и свог детета бирам своје дете. Они нису имали разумевања за то када сам ја рекла да ја ипак морам да будем мајка свом детету, а онда и водитељка и уредница.

Снимак Даре Бубамаре са наступа диже притисак! Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА