Најновије

ГДЕ СУ НЕСТАЛИ АРКАНОВИ МИЛИОНИ? Ражнатовић ове тајне однео у гроб

Жељко Ражнатовић Аркан понео је са собом у гроб и многе тајне које ће можда Србији заувек остати непознаница.

Жељко Ражнатовић Аркан. (Фото: Јутјуб)

Прва тајна односи се на кеш, накит и вредне слике које је имао, а за које се још увек не зна где су завршили. Арканов ФК Обилић имао је у тренутку његове смрти 20 милиона марака на рачуну. Сам Аркан је у свом сефу имао више од шест милиона марака. Уз то је поседовао и вредне слике Франциска Гоје, Петра Лубарде и Паје Јовановића, за које се такође не зна где су завршиле.

Друга тајна односи се на то да ли је склопио договор да сведочи у Хашком трибуналу. Политичар Војислав Шешељ тврди да је Аркан непосредно пре убиства постигао споразум са Хашким тужилаштвом да га неће гонити, али да ће он сведочити.

Договор који је имао са шефом тадашње Државне безбедности Радованом Стојчићем Баџом такође ће остати тајна. Њих двојица су наводно сарађивали у шверцу и није искључено да је Баџи почело да смета то што су Аркану порасли апетити, писао је својевремено Српски Телеграф.

Последња четврта тајна односи се на његов договор са Државном безбедности. Иако никада није био праћен, нити на њиховој листи, нема сумње да је због своје криминалне прошлости Аркан имао одређени споразум са врхом ДБ.

Ракетни напади су извршени на циљеве у Харкову! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА