Најновије

СПРЕМА СЕ ПРОДАЈА ЕПС-а! Велика издаја на помолу (ВИДЕО)

Гост емисије "Директно" која се емитује на "Резервном положају", био је генерал - мајор Митар Ковач.

У занимљивом разговору, Ковач је коментарисао ситуацију у Украјини, али и целокупни геополитички положај земаља укључујући и Србију.

Имајући у виду да је Митар Ковач војно лице, на крају дана и генерал, одговорио је на питање водитеља шта би он радио да је у "кожи" Суровикина, а односи се на повлачење Руске војске из Херсона.

"Један део јавног мњења и у Русији је деловао, на начин који је острашћен, мислећи да се ради о некој издаји, договорима, преговорима, свашта је било у медијима, од самог старта, тада сам тврдио знајући неке ствари из историје да би само неодговоран војник оставио своје трупе са друге стране обале реке, без логистике и народа и војске, да у овим зимским месецима буде одсечен великом препреком која је са три километра могла да порасте на десет, петнаест километра, ако би се ова Каховска хидроелектрана пустила што је била претња са украјинске стране", додао је Ковач.

Говорио је Ковач и о ЕПС-у и потенцијалној продаји.

"Чине услуге за стране корпорације, а не за свој народ, неко ко говори да само кроз приватизацију може доћи до оздрављења ЕПС-а, ради за стране интересе, као да ми немамо довољно своје памети инжињерског особља, института, што нама требају услуге Норвежана који су уско повезани са Американцима. Треба помоно пратити догађаје, онај ко прода ЕПС, продао је државу", закључио је Ковач.

РУСКЕ СНАГЕ У ОФАНЗИВИ НА ТРИ ПРАВЦА: Правац Лиман, Бахмут и Авдијевку

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА