Најновије

"Приче о нади" од ауторке романа "Тетоважер из Аушвица"

"Приче о нади", проналажење надахнућа у свакодневном животу, у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Ауторка Хедер Морис у новој књизи „Приче о нади“ истражује благодети пажљивог слушања – вештине коју је применила када је упознала Лалија Соколова, тетоважера из логора Аушвиц-Биркенау и инспирацију за свој бестселер. Та способност навела је Лалија да јој повери своју причу, коју нам је пренела у романима „Тетоважер из Аушвица“ и „Цилкин пут“.

Приче нас све повезују и подсећају да увек и за све има наде. Хедер Морис у овом инспиративном приручнику за живот представља низ прича о изузетним људима које је упознала, као и поуке које те приче носе.

У књизи подробно сазнајемо о ауторкином стваралаштву и значајним животним догађајима. Она нас упознаје са људима који су је надахнули и чије интимне приче је овековечила у својим романима. Откривамо како је овладала умећем пажљивог слушања – вештином коју, како верује, можемо научити сви. Практичним саветима и мноштвом примера ауторка нас учи како да будемо активни слушаоци, како одабрати питања која постављамо саговорнику, како ослушкивати и како разумевати саговорника, како задобити поверење саговорника, како се слуша историја, како чути себе.

„Приче о нади“ Хедер Морис можете наћи у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари, као и на сајту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА