Најновије

MИША ВАЦИЋ: Одузећу нелегално стечену имовину тајкунима

Председнички кандидат Миша Вацић који на изборима наступа под слоганом "Српски патриота" поручује да ће по доласку на власт одузети нелегално стечену имовину тајкунима.

Вацић каже да ни предходна ни актуелна власт нису казнили тајкуне јер су они умешани у финансирање готово свих политичких партија, а многи од њих финансирају и власт и опозицију како би заштитили нелегално стечене милионе.

Вацић каже да не сме бити милости према ратним, транзиционим и партијским профитерима који су се обогатили на штету народа.

"Средства која одузмем од тајкуна усмерићу у четири стуба српског народа, војску која штити нашу безбедност и која мора бити снажна и опремљена најсавременијим наоружањем, ратне ветеране који су животима својим бранили Србију и чији положај морамо поправити, за мајке са више деце које кроз рађање стварају нашу будућност и пољопривреднике који нас све хране и који морају добити више много субвенција како би њихов рад био исплатив", рекао је Вацић.

Он је рекао да некретнине које су у поседу тајкуна који су прекршили закон морају бити национализоване и стављене на корист српског друштва.

О смрти озлоглашеног неонацисте и оснивача Азова читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА