Најновије

АКО ОВО НИЈЕ ПЕНАЛ, ШТА ЈЕ?! Због овога су "орлови" остали у неверици на мечу Мађарска - Србија (ВИДЕО)

Србија је победила Мађарску на Пушкаш Арени 1:0, а код навијача (и наших репрезентативаца) остаје жал због недосуђеног пенала који је, просто, морао да се досуди.

Повела је Србија након што је Митровић шутирао, а лопта на путу ка голу погодила Нађа, прешла црту, ВАР то потврдио и - погодак је био признат. Али...

Средином другог полувремена навијачи су имали прилику да виде ситуацију која неодољиво подсећа на догађај из Русије, када је на Светском првенству оборен Александар Митровић у дуелу са Швајцарском. Тада пенал није био досуђен, а након дугог прегледа ВАР снимка, није био досуђен ни синоћ.

Руку на срце, овај судијски превид има знатно мању тежину него онај са Мундијала, али свеједно није било лако навијачима да прогутају још једну неправду, а ни коментатору овог меча.

Сјајан је био продор Немање Радоњића, хтео је да проигра Митровића и... Ем је приликом интервенције одбране један од Мађара играо руком, ем је најбољи голгетер репрезентације Србије повлачен за руку с леђа, и то неколико корака. Ипак, словачки судија Филип Глова је након прегледа снимка неким чудом пресудио да разлога за пенал није било, иако су постајала два.

Ипак, у наставку напада на лопту је натрчао Лука Јовић - имао је нападач Реал Мадрида лак посао, али није погодио.

Одлуку УЕФА која је све изненадила погледајте ОВДЕ.

Извор; Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА