Најновије

КАДИРОВ ЗАПРЕТИО ЗЕЛЕНСКОМ: "Ово ти није најбоља опција, јешћеш кравату од страха!"

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров обратио се Владимиру Зеленском, председнику Украјине на свом Телеграм каналу.

„Владимир Зеленски је побегао из Украјине! Толико брзо да нико није успео ни да примети његове светлуцаве штиклице. Као резултат тога, администрација председника Украјине је на губитку, а посланици Раде на губитку. Нико не зна у којој земљи се Зеленски притајио. Бар оставите поштанску адресу. Али ни он не постоји“ поручио је Кадиров.

Кадиров је коментарисао и глумачки таленат Зеленског:

„Владимире, врати се! Где је нестао патриотизам, сва та окретност, запаљиви говори? Од почетка сам знао да ћеш побећи, али си могао да се лепо обратиш пред својим народом, додуше са веома лошом представом. Мада се ни као глумац ниси истакао посебним талентом“.
 
„Па ипак, није касно да сачувамо образ и покушамо да достојанствено корачамо путем. Не намештај људима. Врати се, Владимире! Да ли заиста желиш да изабереш Сакашвилијев пут и да остатак времена проведеш јурећи около док жваћеш кравату из страха? Није најбоља опција” тврди Рамзан.

Лидер Чеченије поручио је председнику Украјине да му време није истекло:
 
„Има још времена да се вратиш у Кијев, прихватиш захтеве Русије и затражимо опроштај од становника ДНР, ЛНР и свих Украјинаца за безакоње које се тамо дешавало последњих година“.
 
„Али, немој ни да се стидиш превише. Не обраћам се председнику. По закону, Виктор Јанукович остаје такав за Украјину. Ево га, легитимни председниче, предај власт и наду за судбину. Можда ће тада остати шансе да се бар делимично искупиш за кривицу“ закључио је Кадиров.

Извор: Србин.инфо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА