Најновије

Не плашим се Вучића, он нема легитимитет!!!

Председник покрета "Љубав, вера, нада" Немања Шаровић и неколико његових присталица данас су, за време док је Александар Вучић полагао председничку заклетву у Скупштини Србије, стајали испред њеног здања носећи транспаренте са порукама "диктатор", "убица институција" и слику убијеног председника Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

"Ово је право место да покажемо да се не плашимо Вучића и његових ботова. Желели смо да подсетимо на последице првог председничког мандата Вучића, пуно је жртава његовог режима", рекао је Шаровић, наводећи да је место испред скупштинске зграде једино "где има смисла држати протест, а не крити се којекуде около".
Он је рекао да Вучић нема легитимитет, а "то што лажна опозиција каже да је легитимно изабран и да је демократски председник није тачно".

"Не може имати демократски легитимитет неко ко није изабран на демократским изборима. У Србији нема слободе информисања, није било ни једнакости у представљању током изборне кампање, али је било притиска, куповине гласова. Ко год такве изборе назове демократским и ко Вучића прихвата као легитимног и демократског председника, није ништа бољи од њега", рекао је Шаровић.

Како је данас испред скупштине прошао Срђан Ного и шта је хтео да поклони председнику прочитајте ОВДЕ.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА