Најновије

ИЗВОР ОТКРИВА НОВЕ ПРОБЛЕМЕ У ВЕЉИНОЈ ЕКИПИ: Да ли се ово назире расуло у клану?!

Марко Миљковић, звани Маре Месар, оптужен да је са Вељком Беливуком организовао криминалну групу којој се на терет, засад, ставља седам тешких убистава, наводно је у великој паници због тога што му прети доживотна робија, открива извор Курира!

Фото: public

Паника

Према речима саговорника Курира упознатог са случајем, након хапшења адвоката Дејана Лазаревића, који је застпао Миљковића, Беливука и још десетак њихових сарадника, Миљковић је преговарао са другим адвокатима и за њих наводно има само један услов - да га спасу доживотне казне затвора.

- Миљковић, који важи за главног инспиратора монструозних убистава и некога ко је наводно смишљао начине на које ће некога отети, мучити и убити, наводно је тек након хапшења Лазаравића постао свестан да се овога пута неће извући.

Суочен са бројним доказима које је тужилаштво прикупило, успаничио се, па од својих адвоката тражи да га одбране од доживотне робије и да му некако среде да буде осуђен на 40 година затвора. Наводно, од оних са којима је преговарао покушавао је да добије обећање да ће избећи највећу казну - каже наш извор и додаје да ни други окривљени припадници клана нису у бољој ситуацији.

- Окривљени тек сад постају свесни да ће до краја живота остати иза решетака - прича извор и објашњава да се њихова промена у понашању видела на припремном рочишту у Специјалном суду.

- Иако је све ишло ка томе да се и ово припремно рочиште одложи, јер је Миљковић пронашао новог адвоката, он је затражио да изађе за говорницу и изјави нешто. На опште изненађење, рекао је да није сигуран да ли жели да адвокат Миленко Цвијовић буде његов бранилац, јер преговори дуго трају - препричава извор.

Обрт

Погледи ка сведоцима

На припремном рочишту које је одржано у марту ове године, Беливук и Миљковић су, како је Курир писао, добацивали и претили сведоцима-сарадницима Бојану Хрватину и Николи Спасојевићу. - Овог пута ситуација је била другачија. Беливук није ни погледао сведоке који седе одвојени од осталих оптужених, а Миљковић је све време само безобразно гледао у Хрватина, без речи - објаснио је извор.

Узнемирени

Беливуку је, прича извор, после овог испада позлило, јер, како каже, он није очекивао да ће судија ипак одлучити да не одложи суђење.

- Нагло се узнемирио, скочио му је притисак, и било је јасно да је Миљковић иступио на своју руку - прича извор:

- У судници се већ може видети да су и други окривљени узнемирени, да свако од њих покушава да нађе начин да избегне доживотну робију и да их више не занима заједништво, већ искључиво лични интерес. Колико су нервозни говори и то што сада свако гледа у под, више нису насмејани, а неколико окривљених је током суђења тражило да иде у тоалет.

Према речима нашег извора, међу онима који су са Тужилаштвом за организовани криминал преговарали око статуса сведока-сарадника су и окривљени Срђан Лалић и Владе Драганић.

- Тужилаштво је засад одустало од њих као сведока-сарадника, после чега су упали у лоше психичко стање. На њему и Драганићу се примећује да су психички пали - наводи извор.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА