Најновије

БУЛАТОВИЋ: Кад „прајдовац“ масно слаже

Вођа ЛГБТ покрета Горан Милетић изјавио је да је било 10.000 учесника параде на Европрајду у Београду. Уопште нећемо имати разумевања због тога што је морао да се оправда пред финансијерима, већ ћемо ову криминалну лаж одмах раскринкати. Доказаћемо да је свесно и намерно слагао како би сакрио дебакл Европрајда, будући да овако катастрофално није могао ни случајно да омаши. Јер, ако коза лаже, рог не лаже.

Фото: Јутјуб

Пише: Никша Булатовић

Почетна позиција учесника Европрајда, према изјавама свих, од полиције, медија, до самих „прајдоваца“, била је искључиво испред зграде Уставног суда. Дакле, они су попунили простор испред једне једине зграде. Ову чињеницу потврђују и фотографије. На њима је уочљива и велика разуђеност простора између учесника Европрајда пред зградом Уставног суда. Нису чак били ни згуснуто распоређени.

Од Уставног суда до Ташмајдана, што је била траса шетње, има 100-150 метара. Да их је било колико Милетић тврди, учесници би преплавили не само тих стотинак метара, већ у најмању руку читав булевар од Уставног суда до Правног факултета. И никакве шетње до Ташмајданског парка не би било, јер би Таш целом својом ширином био ту, поред њих. Да би било шетње учесника, требало би да колона иде некуда, од тачке А до тачке Б, а не да се комешају међусобно. А они сами кажу да су шетали од Уставног суда до Таша.

Наведене чињенице јасно говоре да се број учесника Европрајда никако не може мерити у хиљадама, већ само у стотинама. И то у нижим стотинама.

А то како је масно и гнусно Милетић слагао, само говори у прилог томе зашто је "педер" уједно и карактерна црта.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА