Најновије

МИЛАНОВИЋ ПРАВИ ХАОС У ХРВАТСКОЈ: Израелска амбасада - кома!

Израелска амбасада у Хрватској саопштила је да је изјава председника Зорана Милановића, који је рекао да је Израел изгубио његове симпатије, нечувена и у супротности са порукама подршке међународне заједнице.

"Нечувена изјава хрватског председника негативно се истиче насупрот јасним порукама подршке међународних челника које изражавају саосећање с израелским народом након стравичних сцена варварског терористичког напада Хамаса које су објављене широм света", наводи се у објави амбасаде Израела на платформи Икс.

Такође се изражава захвалност хрватском премијеру Андреју Пленковићу на речима подршке Израелу "у праведном рату против терористичке организације Хамас", као и хрватском Министарству спољних послова на одлуци да на улазу у Министарство истакне израелску заставу "у знак солидарности с израелским народом у овим тешким временима".

Милановић је изјавио да је Израел изгубио његове симпатије, наводећи да осуђује убиства Хамаса, али да право на одбрану не укључује право на освету и убиства цивила, пренео је портал "Индекс".

Милановић је критиковао и одлуку Министарства спољних послова да на својој згради окачи израелску заставу, рекавши да је ту место само хрватској застави.

Прочитајте ОВДЕ шта је Обрадовић поручио Вучићу

Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА