Најновије

НАЈАВИЛИ КОРОНУ 2017. Од првог случаја до масовне вакцинације с кобним последицама

Још 2017. године је "Џон Хопкинс" центар за медицинска истраживања спровео симулацију пандемије коју је назвао СПАРС. Све су "предвидели" што нам се тренутно дешава.

Гејтс (Фото: Правда)

Ова вежба је укључивала пандемију коронавируса која би требало „спонтано“ да захвати читав свет од 2025.  до 2028. године.

Иако је вежба имала врло мало простора у (њиховим) глобалистичким медијима (намерно је нису потенцирали), детаљи и налази симулације су посебно испливали на видело и заинтригирали јавност јер се покалапају са тренутном КОВИД-19 хистеријом.

Шта је показала пандемија вежба?

Извештај је написан из перспективе особе која живи 2030. године и осврће се на пандемију, која је свет захватила између 2025. и 2028. године.

У документу се наводи да су аутори симулације идентификовали главне социоекономске, демографске, технолошке и еколошке трендове за које верују да су вероватни да се појаве у овом раздобљу.

У вежби су средином септембра 2025. забележена три смртна случаја у цркви у Сент Паул, Минесота, пошто су се двоје чланова цркве вратили с Филипина. Иако се у почетку претпостављало да је њихова смрт била грип, лабораторијски резултати касније су оповргнули ову теорију. На крају су Центри за контролу и превенцију болести у САД (ЦДЦ) потврдили да су три пацијента заражена новим коронавирусом, познатим као коронавирус с акутним респираторним синдромом Сент Паул (СПАРС-КоВ или СПАРС).

Занимљиво је да извештај напомиње да су „процене смртности раних случајева надуване“, али ЦДЦ процењује да ће од овог непознато грипа смртности случајева од СПАРС-а бити 4,7% светске популације, док СЗО тврди 14-15% и више од 50% за особе старије од 64 године! Касније студије ће пружити тачније процене од само 0,6%. Овај симулирани сценарио опонаша оно што смо видели с пандемијом КОВИД-19. Присетимо се да су и ЦДЦ и СЗО у почетку тврдили да је стопа смртности много виша пре него што су касније признали да је испод 1%.

Извештај наставља с појединостима како здравствени радници нису успели зауставити ширење СПАРС-а, пошто је због празника (Дан захвалности и Црни петак), пренос СПАРС-а убрзан и појављују се различити симптоми особа које су путовале и шириле заразу. До средине децембра забележени су случајеви СПАРС-а у 26 држава, као и Мексику, Канади, Бразилу, Јапану и неколико европских земаља.

На крају су пронашли спасоносну вакцина за животиње. Наиме, фармери су користили вакцину за лечење респираторне коронавирусне болести налик на СПАРС-у код крава и свиња на Филипинима. Произвођач вакцине ГМИ тврдио је да би вакцина помогла и људима, али клиничка испитивања откривају нуспојаве као што су отицање ногу, јаке болове у зглобовима и енцефалитис који доводи до епилептичких напада и смрти. Нису били доступни подаци о дугорочним учинцима ГМИ вакцине. Упркос томе, КунБио, америчка фармацеутска корпорација, развила је СПАРС вакцину засновану на ГМИ технологији.

Симулација наводи да се Министарство здравства и социјалне заштите сложило да пружи заштиту произвођачу вакцине КyнБио у случају да људи буду оштећени (усмрћени) вакцином. Такву подршку тренутно имају произвођачи вакцина против вируса КОВИД-19.

Такође, у извештају се спомиње терапијски лек под називом Калоцивир, који из дана у дан почиње да користи све већи број људи. Тако је било до фебруара 2026. када се појавио видео на друштвеним мрежама у коме трогодишњи дечак повраћа након узимања овог лека.

Забринутост због Калоцивира је тада постала велика, креће кампања против овог лека у медијима и на друштвеним мрежама, интернетом круже садржаји са хаштаговима #НеКалоцивир

Још једна битна црта из извештаја – иако су случајеви СПАРС-а почели падати, „упорно извештавање медија око пандемије осигурало је да страх од новог вируса остане велики током свих година“.

До маја 2026. године ЦДЦ признао да је СПАРС био смртоносан само у 0,6% случајева у Сједињеним Државама.

Застрашујуће пророчки

Извештај детаљно описује како су ЦДЦ, ФДА и друге америчке владине агенције сарађивале са „маркетинг стручњацима“ на развоју кампања за пласирање порука о СПАРС-у, Калоцивиру и будућој вакцини названој Коровакс. Слично као и у вежби Евент 201, симулација СПАРС-а укључивала је помоћ „познатих научника, лекара, познатих особа и државних службеника односно политичара“ за снимање видео спотова и давање интервјуа, који промовишу владине мере у циљу сузбијања вируса и шире код народа страх од вируса.

Јавност у почетку није добро реаговала на кампање, већ је на друштвеним мрежама изразила своје неодобравање и негодовање.

Број противника вакцинисања Короваксом је растао из дана у дан свуда у свету…

То су пре свега били муслимани који су се противили вакцини из верских разлога; Афроамериканци, нису веровали влади јер је до сада много пута експериментисано вакцинама на црначкој популацији; Присталице алтернативне медицине су је одбијале, као и велики број људи свуда у свету које је студија назвала – антиваксери.

Противници вакцине Коровакс су тврдили да вакцина није довољно дуго тестирана, да није сигурна и да има непознате нуспојаве. Анкете у САД су спроведене 2026. године и показале су да је 68% америчких грађана видело објаву или прочитало коментар некога који изражава анти-Коровакс ставове. Чак је и јапанска влада званично одбила вакцину Коровакс.

Као одговор на ово, америчка влада отпочиње сарадњу с друштвеним мрежама и претраживачким компанијама како би огласе усмериле на појединце који траже „веб странице против вакцинисања“.

Ипак, ​​како је све више Американаца добијало вакцину, извештај описује да су се негативне нуспојаве почеле појављивати и нису могли да их сакрију.

Родитељи су тврдили да њихова деца имају неуролошке симптоме сличне онима код животиња којима је убризгана ГМИ вакцина.

До маја 2027. године, родитељи су почели да подносе тужбе захтевајући одговорност фармацеутских компанија које су развиле Коровакс. Извештај наводи да је „забринутост била посебно велика међу афроамеричким родитељима који су наставили испитивати ​​владине мотиве у вези с вакцинисањем против Коровакса.“

Крајем 2027. године нови неуролошки симптоми су почели да се јављају и ​​код људи који су добили вакцину Коровакс годину дана раније и до тада нису имали последице. Извештај каже да до 2030. још није било доказано да ли су вакцине криве за све те последице и болести након вакцинације.

Реакција грађана на друштвеним мрежама је постајала све бурнија и народ је масовно захтевао надокнаду штете.

Иако се СПАРС пандемија званично завршила 2028. године, и у 2030. случајеви је постоја у 14 земаља Европе, Африке и Азије. Стручњаци СЗО предвиђају да ће се будући епидемије и даље појављивати, ​​уколико земље не задрже широку покривеност вакцинама.

С престанкомн вакцинације и пандемије, свет почиње да се враћа у „нормалан живот“, а људи бес и фрустрације да усмеравају на политичаре и представнике агенција које сада криве за претеривање  у озбиљности вируса и наметање штетног вакцина. Последица је да је неколико високих функционера у ЦДЦ и ФДА присиљено да оду у пензију односно да поднесу оставку да би се смирио народ.

У вежби не мисле да би последице могле да буду веће јер ће народ свуда у свету да „легне на руду“.

Наравно, симулација наводи да су се „теорије завере такође размножиле друштвеним мрежама, сугеришући да је вирус побегао из владине лабораторије која је потајно тестирала биолошко оружје.“

Иако је ова вежба „Ехо Чембер“ измишљени сценариј, важно је разумети шта су истраживачи из центра који финансира и Бил Гејтс желели да „поруче“.

У вежби се само не наводи да су фармакокомпаније, хуманисти попут Гејтса, научници који су радили на вакцини и бројни доктори и стручњаци већ након шест месеци од почетка пандемије постали двоструко богатији, а народ осиромашио као да је у рату, због разних ванредних мера. А, децембар 2020. године донео је и ту информацију.

Према Блумберговом индексу, 500 најбогатијих људи на свету су од јануара 2020. године своје богатство увећали за 1,2 билиона америчких долара, или за невероватних 21 одсто! И то у сред кризе, кад је народ осиромашио свуда у свету. Додуше, одавно је познато да се у ратном стању најбрже „претаче“ капитал са обичних смртника на ратне профитере због чега је мега богаташима рат увек исплатив, а корона вирус се због ванредних мера и ограничења може поистоветити са ратним стањем.

Према званичним подацима, први пут у историји пет светских милијардера истовремено има нето богатство веће од 100 милијарди долара!  До 2018. године само је један човек имао толико, власник Амазона Џеф Безос.

Током 2020. корона године, Илон Маск, оснивач Тесле је зарадио 74,6 милијарди америчких долара.

Чак Колинс из Института за политичке студије овај развој догађаја (претакање милијарди од народа ка тајкунима) коментарише за Блумберг:

„Ово није прекретница коју треба прославити, већ је резултат поквареног глобалног економског система“.

Пао договор - Руси улазе у Ајн Ису, а са њима и сиријска војска! Вишње о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА