Најновије

ЧЕГА СЕ ВУЧИЋ ТОЛИКО УПЛАШИО? Кампања против Националног окупљања - отказују им скупове и нападају штандове

У току је политички прогон друге по величини политичке опције у Србији, коалиције странака Двери и Заветници и угледних српских интелектуалаца, саопштила је ова коалиција.

- Изборна кампања још није ни почела, а власт, упалашена растом рејтинга државотворних снага, покушава да спречи све политичке активности у правцу националног окупљања. Јуче је напрасно отказана већ резервисана сала у Прокупљу, како је наведено због „техничких разлога“. Прошле недеље је отказана сала у Крагујевцу по истом принципу.
 
Наше штандове на којима разговарамо са грађанима опкољавају агресивни активисти СНС и покушавају да изазову инциденте. Улице су прекривене погрдним графитима против Бошка Обрадовића и Милице Ђурђевић Стаменковски. Те исте увреде цитира премијерка Ана Брнабић свакодневно на националним фреквенцијама, бавећи се нашим савезом, уместо изазовима са којима се суочавају земља и грађани – стоји у саопштењу.
 
Заветници и Двери поручују да упркос потпуној медијској блокади на свим комерцијалним телевизијама са националном фреквенцијом, Национално окупљање задобија све веће поверење народа, који показује све веће интересовање за укључивање у заједнички подухват.

“Да Србији вратимо суверенитет, а грађанима достојанство”, поручила је ова коалиција.

Готово је! Запад признао, руши се фронт! Украјина није свесна шта је сада чека, Путин решио да заврши посао!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА