Најновије

ХАОС У НОВОМ КНЕЖЕВЦУ: Напредњаци напали Заветнике (ВИДЕО)

Данас у Новом Кнежевцу је дошло до инцидента када су локални напредњаци опколили и покушали да блокирају кретање представника странке Заветници.

Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Заветника, огласила се поводом ових дешавања.

“Дошли смо у Нови Кнежевац да обиђемо општински одбор једине опозиционе странке у овој општини. Народног посланика Николу Драгићевића и чланове Српске странке Заветници дословно су опколили активисти СНС предвођени председником општине и замеником председника. Они су брутално вређали представнике наше странке, покушавајући да нас спрече да положимо венац на споменик херојима Првог светског рата.”, објашњава председница Заветника.

“Очигледно је да су Заветници трн у пети актуелном режиму, који и овде, као и у већини општина, покушава да угуши сваки опозициони тон. На њихову непристојност одговорили смо достојанствено и културно, не дајући им прилику да нас увуку у политичку каљугу у којој се очито најпријатније осећају.”, додала је она.

Венац смо положили онима којима дугујемо да се боримо за другачију и слободнију Србију, поручила је Ђурђевић Стаменковски.

Милица Ђурђевић Стаменковски је најавила посету и скорији долазак у Нови Кнежевац.

Услед евентуалог лошијег учитавања видео записа, снимак инцидента можете погледати и на званичном профилу председнице Заветника ОВДЕ

Прочитајте ОВДЕ нови ауторски чланак Џевада Галијашевића

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА