Најновије

СКАНДАЛ! Пензионери добили пакет од СНС са истеклим роком трајања

У дељкању и фризирању стварности поткрадају се и грешке.

Наиме, недавно поменути пакет за преживљавање добили су најугроженији пензионери једног града у Србији. Поред пасуља, уља, месних нарезака, ту је био и поклон из времена када је СНС славила десет година постојања. Од тада је прошло пет година, па се поставља питање да ли се може користити. Јер није вино које председник пије.

Намирнице за око пола месеца скромне исхране, за једну особу. Особа је пензионер, Кампања је у пуном јеку, само што нема избора. Осим што прописује шта ће да једу, власт очигледно очекује да пензионери буду и захвални. И да такви, захвални зато, када дође време, гласају за њих.

Када је режим пљачкао, већину људи је учинио зависним од њихове такозване помоћи. Притом су покрали много више него што враћају. То потврђује и свакодневни живот. Али, свеједно, уз гласове очекују и захвалност. За њих је то нешто као основна политичка и економска позиција странке на власти. Међутим, у овом шишању и фризирању ријалитија ушуњају се и грешке.

Поред пасуља, уља, месних нарезака, ту је био и поклон из времена када је СНС славила десет година постојања. Од тада је прошло пет година, па се поставља питање да ли се може користити.

Како год било, дар се не схвата озбиљно, а мученици који су га примили одавно су изгубили своје првобитне. Али нема дана да се властодршци не упрегну да уђу у менталитет најстаријих. Наводно, увек пред изборе, свесни су колико вреде и колико им помажу, труде се да их унапреде, да их уздигну као будућност Србије. А председник Скупштине их је упозорио на ривале. Ако победи опозиција, пензионери због њих неће добити пензије, породиље неће добити новчану помоћ.

Можда и стигну ускоро заостала Труманова јаја,

ПОПИС НЕЋЕ БИТИ ОДРЖАН ОВЕ ГОДИНЕ? Црногорски министар правде дао свој суд

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА