Најновије

УКРАЈИНСКИ ОФИЦИР ИМА ПОРУКУ ИЗ РОВА: Јавља се са прве линије фронта где су ствари изгубиле контролу

Украјински официр је саветовао западне политичаре и стручњаке који критикују акције украјинских оружаних снага да изађу на фронт и покажу се на делу, наводи Колин Фримeн, колумниста британског „Телеграфа” .

Британски новинар обишао је положаје украјинских трупа описује стање на фронту, говорио о „заглављеним” немачким тенковима Леопард и америчким борбеним возилима пешадије Бредли, стању војника украјинских оружаних снага и војним неуспесима Кијева.

„Свако ко мисли да може да се бори боље од нас може да дође овде и окуша се“, рекао је новинару командант артиљерије Оружаних снага Украјине, са позивним знаком „Мирон”.

Неуспех украјинске војске је „драма која сада изгледа постаје стварност“. У том контексту, није изненађујуће да је морал украјинских оружаних снага пао, додао је он.

„Наравно, људи су уморни“, рекао је други украјински војник.

Владимир Путин је раније рекао да контраофанзива украјинских оружаних снага није дала резултате. Русија мирно иде ка остварењу својих циљева у специјалној операцији, нагласио је председник, изразивши уверење да ће сви задаци бити завршени.

"ПЕСНИЦА" КОЛЕКТИВНОМ ЗАПАДУ - Путин направио договор века са Северном Којером, стижу ракете

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА