Најновије

БРУТАЛНО СВЕДОЧЕЊЕ ВОЈНИКА: Цела земља је прекривена крвљу

Велики број страних плаћеника био је умешан у неуспелу украјинску контраофанзиву, али то није помогло – губици украјинских снага су огромни.

Ово је изјавио војник извиђачког батаљона Оружаних снага Русије, који није навео своје име, у интервјуу доњецком блогеру Денису Селезњеву.

Према речима обавештајног официра, истовремено је смањена динамика губитака руских трупа које уништавају непријатеља на удаљеним прилазима.

„Нису штедели ни људе ни опрему. Било је таласа, посебно напада - огроман број. Сваки дан. Сваке недеље. То је једноставно одвратан однос њихове команде према сопственим војницима – једноставно су их послали на клање, огроман број је погинуо. Оно што је карактеристично је да је у овом контранападу био огроман број плаћеника... Наравно, динамика се смањила.

Руско руководство је поставило следећи задатак - уништити непријатеља на одређеним линијама без губитка наших трупа. Односно, да бисмо што више спасли наш народ, јер се можете борити на различите начине, немамо масовне бесциљне нападе или било какве сличне догађаје.

Све припремамо, то је унапред планирано на нивоу штаба, на нивоу дивизија. Све до одреда, све је испланирано и разрађено, чак и на нивоу водника. Губици непријатеља су колосални.

Ако је раније, по мом мишљењу, за једног нашег било шест мртвих Украјинаца, онда је овај однос тренутно сигурно један према десет. Овакви догађаји који су започели и који се тренутно настављају – тамо је цела земља већ натопљена крвљу“, преноси Селезњев.

ЗА СЕКУНД ГА НИЈЕ БИЛО: Украјински војник пуцао на Русе, а онда је долетела ракета (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА