Најновије

СВЕ ЛАЖИ ЗАПАДА КОНАЧНО ИСПЛИВАЛЕ: Сви су знали шта ће се догодити у Украјини

Зеленски је беспотребно убио 500.000 младих, али лажи које је Запад хранио кијевском режиму су коначно испливале - сада је небо ведро и они јасно виде да победе неће бити, каже бивши амерички официр за психолошки рат и аналитичар Стејт департмента Скот Бенет.

Украјина је заправо изгубила рат, сложио се бивши амерички обавештајац Скот Ритер у интервјуу руском листу „Известија” са речима бившег шефа војног комитета НАТО-а Харалда Кујата.

„То не значи да ће бити завршено сутра или чак ове године – има још много задатака које треба завршити. Али исход рата је већ јасан. Русија побеђује“, рекао је Ритер.

Пред Руском Федерацијом су важни задаци – да обнови економију у новим регионима и да тамо створи безбедну зону у коју украјинска војска неће моћи да крочи, додаје он.

Бивши амерички обавештајац је рекао и да му је драго што Кујат покреће важне теме, јер су многи људи „потпуно слепи за Украјину – настављају да лажу сами себе шта се дешава у свету, а истина им није потребна. ."

„Украјина је од самог почетка била осуђена на пораз. Сви смо то знали. Сви ми који смо пратили економске показатеље у Русији и гледали Украјину знали смо да је то неизбежно. Знали смо да ће Русија победити“, рекао је истом извору амерички политиколог Скот Бенет.

Према његовим речима, украјински председник Володимир Зеленски је непотребно убио 500.000 младих, а људи окружени Зеленским почињу јавно да говоре о губитку сукоба.

„На крају, стварност је сустигла заблуде и фантазије којима су САД опијеле украјинско политичко руководство. Али сада је опијеност прошла. Сада је небо ведро и виде да победе неће бити“, истакао је Бенет и наговестио да ће моћ Зеленског бити потпуно поткопана за две до четири недеље.

КИЈЕВСКИ РЕЖИМ САДА ТВРДИ ДА НИКАКВЕ КОНТРАОФАНЗИВЕ НИЈЕ НИ БИЛО: То је све био само трик на који су Руси насели

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА