Најновије

Време је да Србија изађе из бриселске изолације: Aлтернатива је БРИКС

"Време је да Србија изађе из бриселске изолације. Европска унија има алтернативу. То је БРИКС", поручила је данас Милица Ђурђевић Стаменковски председница Српске странке Заветници. 

Она је у изјави за медије навела да БРИКС окупља водеће светске економије и да контролише преко 50 одсто свих светских ресурса, не рачунајући земље чланице које су на чекању, када ће тај проценат бити још већи. 

"Србија је преко 20 година заробљена у замци европских интеграција, последице су губитак суверенитета и разградња домаће привреде, време је да изађемо из бриселске изолације. Европска унија има алтернативу, и то је БРИКС. БРИКС данас контролише преко 50% свих светских ресурса, окупља водеће светске економије, рекла је Ђурђевић Стаменковски и додала да су чланице БРИКС-а према Србији пријатељски настројене, у односу на Европску унију чија се политика заснива на уценама. 
 
"Чланице БРИКС-а не признају независност тзв Косова. А према свим анкетама, грађани Србије имају веће поверење у БРИКС него у ЕУ. Национално окупљање ће затражити да се Србија  постане део БРИКС-а, тамо су врата за нашу земљу отворена,"каже председница Српске странке Заветници.

На изборима 17. децембра Заветници излазе у коалицији са Дверима и групом истакнутих интелектуалаца на листи Национално окупљање која се налази под редним бројем 4. на гласачком листићу.

"Зауставити малтретирање пољопривредника у Баваништу од стране СНС-а"

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА