Најновије

РУСКЕ ТРУПЕ КРЕЋУ У НАПАДАЧКЕ АКЦИЈЕ! Американци признају потпуни колапс украјинске армије

Анализа ситуације на фронту, извештај америчког Института за изучавање рата, истиче кључне развоје на бојном пољу у Украјини.

Руске трупе наставиле нападачке акције: Руске снаге су продужиле своје офанзивне операције дуж линија фронта Купјанск, Сватово и Кременна. Постигнути су значајни успеси, са руским напредовањем источно од Ивановке и западно од Владимировке.

Покушаји ВСУ без успеха: Украјинске оружане снаге безуспешно су покушале напад у шумском подручју западно од Кременне и да избаце руске трупе из Торског.

Упозорење потпуковника Владимира Фитеа: Представник Копнених снага Украјине изразио је забринутост да руске снаге могу планирати нови напад, забележивши појачану артиљеријску активност у области Бахмута.

Одбрана ВС РФ: Руске оружане снаге успешно су одбиле нападе украјинске војске на правцу између Работина и Копани, као и у близини Вербовог и Новофедоровке.

Руско напредовање ка Дњепру: Руске трупе су напредовале ка левој обали Дњепра и у правцу Крынок, у склопу својих стратегија да избаце украјинске снаге из кључних позиција.

ЖЕСТОКИ УДАРЦИ ПО НАЦИОНАЛНОМ ОКУПЉАЊУ: Напади, уништавање билборда, претње, лажна етикетирања

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА