Најновије

ЖЕСТОКО ЗАОШТРАВАЊЕ НА ФРОНТУ: Руси освајају нове положаје, рат постаје све ужаснији

На источном фронту, у регијама Купјанског, Красно-Лиманског и Доњецког правца, забележени су интензивни сукоби између руских и украјинских снага. Према извештајима Министарства одбране, руска војска је ангажована у одбијању напада украјинских снага и наводно наноси значајне губитке Војсци Украјине дуж целог фронта.

На Купјанском правцу, руске снаге су, како се наводи, одбиле три напада украјинских јуришних група у области насеља Загорујкова. Такође се извештава о нападима на украјинске снаге у областима насеља Куриловка, Подоли, Тимковка и Сињковка, где су, према тврдњама, уништене живе снаге и техника украјинске војске.

На Красно-Лиманском правцу, одбијен је напад украјинске 50. бригаде Националне гарде у области Григоровке, а слични сукоби су забележени и у областима Јамполовке и Серебрјанке.

На Доњецком правцу, руске снаге извештавају о одбијању напада украјинске 67. бригаде у области Клешчејевке и сукобима у областима Васјуковке и Курдјумовке. Према извештајима, руске снаге су нанеле значајне губитке украјинским снагама, укључујући уништавање војне технике и особља.

ПРЕОКРЕТ: БРИКС изгубио земљу кандидата, окреће се према САД и Израелу

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА