Најновије

Теодосијевић: Светска елита прави хаос и миграцију века, две државе играју кључну улогу..! (ВИДЕО)

Борислав Тодосијевић, публициста и политички активиста, открио је страховито важан сегмент агенде 2030 коју већ дуго припрема банкарска и корпоративна елита.

Све оно што за сада знамо о успостављању новог светског поретка, њиховим носиоцима и извршиоцима, је кроки за општу слику. Теодосијевић каже да та слика не може бити потпуна без једног веома важног сегмента који се управо одвија у предвечерје трећег светског рата. Сукоб на блиском истоку покренуо је најважнији моменат у историји Израела од Другог светског рата, а то је  нова отаџбина после колосалних разарања.

"Грађани Србије морају бити свесни да је неко донео одлуку уместо њих. Као што и грађани Израела и Палестине морају бити свесни да је варварски сукоб између те две државе пројективан од стране друштвено корпоративних ешелона који на њих гледају као на робу, али који имају озбиљна езотеријска убеђења и који не одступају ни за милиметар од својих намера" - тврди Теодосијевић.

Он затим наставља са новим чињеницама -
"Ционистима треба држава. Њихова перветирана вера крви и тла, своје отелотворење тражи у експанзији и поробљавању. Када Израел у новом светском сукобу буде био поништен, његов народ ће поћи на нову локацију. А то су у ствари две земље, Западна Украјина и ..Србија!"

Ово и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Бориса Теодосијевића на јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА