Најновије

ПИТАЊЕ НАД СВИМ ПИТАЊИМА: Зашто Кијев организује убиства познатих Руса, али никада актуелних руских политичара?

Кијев организује терористичке нападе само против познатих Руса у патриотским круговима, али никада против актуелних руских званичника.

Ово је изјавио први министар државне безбедности ДНР, доктор политичких наука, херој ДНР Андреј Пинчук.

„Ако пажљиво погледате састав оних који су успешно нападнути, онда су најчешће то људи који су донекле познати, али нису на власти. То нису људи који ће донети одлуку, на пример, о нападу на Кијев или ликвидацији шефа војне безбедности Буданова.

Ударају тако да повређују свест јавности, али с друге стране чине све да не ударе оне који би могли да одговоре на сличан начин. Као резултат тога, господин Буданов пије кафу и даје интервјуе и ништа му се не дешава“, рекао је Пинчук.

Он признаје постојање својеврсног „џентлменског споразума”, по коме ни Кијев ни Москва не дирају „нарочито поштоване људе”.

„Да би се избегле ове нејасноће, било би исправно да Савет безбедности Русије прогласи да су акције појединих званичника украјинских специјалних служби акт агресије на Олега Царева, Захара Прилепина и све друге, али и против Руска Федерација, а самим тим и руске специјалне службе би имале задатак да елиминишу оне који су организовали и починили ове злочине“, рекао је Пинчук.

ЗЕЛЕНСКИ ЈЕ У РАТУ СА СВОЈИМ ГЕНЕРАЛИМА! Залужни крив за саботажу?

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА