Најновије

НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА ЂИЛАСОВОГ ЗАВРШНОГ СКУПА: Ово је поражавајуће за сваког "европејца" (ВИДЕО)

Драган Ђилас, главна фигура окупљених око изборне листе "Србија против насиља", на завршном предизборном скупу у Београду, изгледа да је имао само једну важну директиву, а то су српске заставе и ниједна застава Европске Уније, иако је познато да је основна политичка мантра ових политичких струја управо ЕУ.
Ђилас на завршном скупу (Фото: Скриншот)

Ђилас на завршном скупу (Фото: Скриншот)

На завршном скупу у Београду листе “Србија против насиља” упадљив је био број застава Србије, али и недостатак застава Европске Уније.

Подсећамо, ССП који води Ђилас се залаже за све еврофанатичне ставове попут увођења санкција Русији и слично, и веома агресивно промовише ЕУ као “све и свја”.

Њихове коалиционе саборце попут Покрета слободних грађана и других странака у овом смислу не треба посебно коментарисати, јер су они изричити да без Европске Уније нема спаса Србији.

Све у свему, цео скуп, од застава преко музике, обојен је “патриотским” тоновима, а поруке о ЕУ су, бар сценографски, стављене на “мјут”.

Предизборно улагивање патриотском делу гласача или “несвесно изражавање свести” о томе да је ЕУ пропала и да од ЕУ заправо нема ништа, процените сами. Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ шта Иван Ивановић поручује бирачима

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА