Најновије

ПРОЦЕНТИ СКАЧУ: "Ми - Глас из народа - др Бранимир Несторовић" ће бити изненађење избора

Рејтинг листе "Ми - Глас из народа - др Бранимир Несторовић" расте из дана у дан упркос медијског блокади коју трпе и по свему судећи биће изнанађење ових избора. Једина су изборна листа којој кладионице свакодневно повећавају проценте, а на последњем ИПСОС истраживању налазе се на прагу цензуса са константним дневним растом.

Према ИПСОС анализама "Ми - Глас из народа - др Бранимир Несторовић" има раст од 0,9 процената у четири дана и 11. децембра били су на 2,7, што значи да ће до избора листа бити увелико изнад цензуса. Oво се донекле поклапа са истраживањима Ђорђа Вукадиновића из Нове српске политичке мисли која су показала да је овај Покрет почетком децембра (до 4. децембра имао 2,3 подршке), ИПСОС до 11 децембра 2,7.

Према интерном истраживању рађеном за потребе једне од владајућих странака у које је Правда имала увид, "Ми - Глас из народа - др Бранимир Несторовић" имаће више од 4 посто гласова.

Јасно је да је потенцијал листе био много јачи и да им је због тога затворен медијски простор у свим већим телевизијама, нису позивани у гостовања, нити у дуеле. Међутим, када уђу у парламент то ће бити доказ да режимске телевизије немају више монопол на извештавању и да је све већи удео алтернативних медија у медијском простору. Када не могу да дођу до истине, људи је траже тамо где је има, а данас су то Јутјуб канали, портали и друштвене мреже.

МИ - ГЛАС НАРОДА: Ова власт је потписала споразум о граници између КиМ и Србије! То и јесте издаја! (ВИДЕО)

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА