Најновије

ПОТВРЂЕНО - "МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА" ИЗНАД ЦЕНЗУСА: Не можемо са онима који иду у стране амбасаде по мишљење, а пуна их је и власт

Представник листе "МИ - Глас из народа, проф. др Бранимир Несторовић" Александар Павић каже да су за њих апсолутно искључене коалиције на нивоу Београда и на републичком нивоу са прозападним политичким снагама, као и свима који иду по своје мишљење у западне амбасаде или престонице.

"А таквих је препуна и сама власт, од врха па надоле. Ми се на првом месту залажемо за деколонизацију и ресуверенизацију Србије, и у том контексту је неприхватљива сарадња са страним, најпре западним експонентима или послушницима", поручује Павић.

Председник Србије Александар Вучић је у данашњем гостовању на ТВ К1 рекао да је листа “Ми – Глас из народа” изнад цензуса, а да се за цензус боре и листе Добро јутро Србијо и Народне странке. Он је рекао да листа Србија против насиља има од 22 до 23 посто подршке. 

Убрзо је и Мередијан кладионица значално подигла проценте листи “Ми – Глас из народа” и смањила квоте да опцију да ће имати више гласова како би имали мање губитке.

НЕМА ПОГАЂАЊА ОКО КОСОВА ЈЕР ЈЕ СРПСКО: Најсиромашнији смо у Европи, то је највећи проблем

Извор: РТ


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА