Најновије

Хит фил „Црни петак“ пуни биоскопе!

Да ли ће град открити убицу и преживети празнике... или ће сви постати гости за његовим уврнутим празничним столом?

Фото: Кон Филм

Нови хит хорор „Црни петак“ кренуо је са приказивањем у домаћим биоскопима од 7. децембра. Жестоки хорор редитеља Ели Рота приказује шта све може да крене по злу након неуспешног отварања популарног „Black Friday-а" у малом америчком градићу.

Након што су се нереди током „Black Friday-а" завршили трагично у Плимуту, мистериозни убица инспирисан Даном захвалности почиње да терорише становнике градића. Отимајући становнике једног по једног, убица ускоро открива свој страшни празнични план…

Бруталан и без пардона, „Црни петак“ је хорор у модерном руху, а већ неколико недеља се приказује са добрим успехом у Северној Америци. На Роттен Томатоес-у од критичара има оцену 84%, а кад су у питању овакви наслови – често их публика воли још више од критике!

Редитељ филма је Ели Рот, икона хорор филмова, познат по класицима „Колиба страха”, „Хостел”, „Хостел 2” и трилеру „Куц, куц” са Кијано Ривсом и Аном де Армас. У главним улогама појављују се Патрик Демпси (култна серија „Увод у анатомију”), Мило Манхајм („Зомбиес” трилогија, „Плес са звездама”), Ђина Гершон, као и једна од најпопуларнијих тиктокерки данашњице Адисон Ри.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА