Најновије

Комедија коју не смете да пропустите: „Само не ти“ ускоро у биоскопима

Да ли ће Сидни Свини и Глен Пауел успети да се понашају као савршен пар на великом екрану - сазнајте у биоскопима од 28. децембра!

Провокативна романтична комедија „Само не ти” редитеља Вила Глука на репертоар домаћих биоскопа стиже 28. децембра. Сидни Свини и Глен Пауел глуме пар који се презире, али су због једног венчања у Аустралији приморани да глуме да су заједно… И да љубав цвета.

Беа (Сидни Свини) и Бен (Глен Пауел) изгледају као савршен пар. Након првог састанка догодиће се нешто што ће њихову ватрену привлачност претворити у ледену – све док се неочекивано не нађу заједно на венчању у Аустралији. Договарају се током припрема венчања да се представе пријатељима и породици као савршен пар, како би умирили све и извукли корист.

Да је пред нама новогодишњи романтични хит, гарантује редитељ Вил Глук (анимирани филмови "Зец Петар", "Зец Петар 2", хит романтична комедија "Само другарски" и мјузикл "Ени"). Глук је на сценарију радио са Иланом Волперт (High School Musical серија) којој је ово први филм.

У главним улогама гледаћемо згодног Глена Пауела ("Успон мрачног витеза", "Плаћеници 3", "Топ Ган 2: Маверик") и одличну Сидни Свини (серије "Еуфорија", "Слушкињина прича", "Оштри предмети", "Бели лотос", филмови "Било једном у Холивуду", "Воајери", "Рилити") која је номинована за две Еми награде.

Снимање се одвијало на различитим локацијама у Аустралији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА