Најновије

СКАНДАЛ! Врх српске полиције преноси Вучићеву поруку опозицији да ће у Београду признати резултате ако опозиција победи

Странка слободе и правде саопштила је данас да су представници листе "Србија против насиља" синоћ позвани на хитан састанак у МУП Србије, где им је саопштено да полиција располаже информацијама добијеним из рада нашег и страних служби, да њихова листа планира насилне нападе на изборне објекте, а затим су објавили аудио-снимак који је наводно снимљен на том састанку.

Како је ССП саопштио на свом налогу на друштвеној мрежи Кс, један од присутних службеника МУП-а им је пренео поруку председника Републике Србије Александра Вучића да ће признати резултате избора у Београду ако победи опозиција!

„Нисмо добили одговор на питања одакле им толике бесмислене тврдње да опозиција спрема било какав масакр и како је могуће да полиција преноси поруке Александра Вучића опозицији. „Представницима МУП-а Србије пренели смо информацију да ће се организоване навијачке групе окупљати око места где ће током дана и вечери бити челници наше коалиције, као и око зграда у којима ће се налазити републички и налазе се градске изборне комисије“, наводе у саопштењу и додају да је полиција одговорила да нема таквих сазнања.

„Обавештавамо грађане да листа „Србија против насиља“ не планира никакве насилне акције. То је против свега за шта се залажемо. Поручујемо представницима режима да не помишљају на изазивање инцидената и да не спроводе било какве активности које би угрозиле изборни процес на дан гласања и да смо спремни да бранимо вољу народа свим демократским средствима. “, закључили су у саопштењу.

Уредништво портала Нова.рс упутило је питања Министарству унутрашњих послова да ли су се њихови службеници састали са представницима поменутог листа и којим поводом.

СНС доводи људе из Републике Српске у Арену да гласају у Београду (ВИДЕО)

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА