Најновије

СПЕКТАКЛ У ХУМСКОЈ - ЗА ТВ ШПИЦЕ: Маестро Захид решио драму (ВИДЕО)

Партизан је са 3:1 савладао Војводину у дербију 17. кола Супер лиге!

Изабраници Игора Дуљаја уписали су веома важну победу после катастрофалног пораза од ТСЦ-а и задржали челну позицију у Супер лиги Србије после меча са неугодном Војводином.

"Црно-беле" задесио је пех непосредно пред почетак меча пошто се Марковић повредио на загревању, па је његово место заузео Синиша Саничанин.

У првом делу меча није било много изгледних прилика, мада је Партизан био конкретнији и претио преко Царевића, Саладње и Калулуа.

Управо је потоњи погодио и спољни део мреже, па промене резултата није било, након тога је голман Војводине одбранио покушај Канутеа.

Истакао се Царевић са четири интервенције, "црно-бели" су оставили нешто бољи утисак против Војводине која је ипак успевала да се одбрани.

У наставку меча, прва је запретила Војводина преко Кембела и Зукића и заиграла конкретније, али је Партизан био тај који је повео у 53. минуту када је Франк Кануте са око 18. метара лепим ударцем матирао голмана ривала.

Заиграли су гости нешто офанзивније у наставку, покушао је Кембел, да би на другој страни одличну прилику пропустио Калулу који је заобишао голмана и потом шутирао поред гола.

Могао је Партизан до још једног гола када је Салдања пропустио прави зицер који је шутирао право у Царевића, а казна за промашај догодила се у 67. минуту када је Урош Николић искористио одличан центаршут Зукића и поравнао резултат.

Кренуо је Партизан на све или ништа, у игру су ушли Филиповић и Баждар, а Царевић се двема интервенцијама истакао када је бранио ударце Саничанина и Филиповића.

То као да је најавило оно што ће се догодити у 88. минуту.

Баждар је шутирао у Царевића који је одбио лопту до пречке, она је потом стигла до Гајаса Захида који је лепим ударцем довео "црно-беле" у ново вођство.

Коначан резултат поставио је Матеус Салдања у седмом минуту надокнаде времена после пенала који је скривио Гиорбелидзе.

Партизан има 43 освојена бода и налази се на челу Супер лиге Србије, док је Војводина шеста са 22.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА