Најновије

ДИРЕКТНО СА ПРВЕ ЛИНИЈЕ ФРОНТА: Руска војска креће у јаку офанзиву на свим деловима

У фокусу дешавања на фронтовима Специјалне војне операције, 22. децембра 2023. године, остаје Бахмутско правац. Војска Руске Федерације води офанзиву у подручју Богдановке, где су у току жестоки сукоби за контролу над аутопутем Часов-Јар — Красное, уз борбе на северним предграђима.

На Доњецком фронту, руске војне снаге постигле су напредак ка Новокалинову, успевши да противника избаце са позиција јужно од Степовог. Насеље се налази у скоро потпуном окружењу. Значајни успеси забележени су на јужном крилу, у регионима Первомајског и Водјаног, где су руске јединице прошириле област контроле.

Током претходне ноћи, Ваздушно-космичке снаге Руске Федерације извеле су масован удар по различитим објектима у дубоком тилу Оружаних снага Украјине. Забележене су експлозије у Кијевској, Запорошкој, Черкаској и Полтавској области.

Оружане снаге Украјине током дана су обстреливале насељена места у Брјанској, Курској, Белгородској, Херсонској и Запорошкој областима, као и Доњецку Народну Републику. Покушај напада на Крим ракетом је такође забележен. Од последица обстрела изгинула је једна особа, док је најмање десет људи повређено.

ХАОС НА РЕЛАЦИЈИ БУДИМПЕШТА-БРИСЕЛ: Орбан брани своје - одбија...

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА