Најновије

Најважнији и најдраматичнији роман атомског доба: "На обали" у издању Лагуне

„На обали“ Невила Шута, светски бестселер продат у више од три милиона примерак, најважнији и најдраматичнији роман атомског доба, приморава нас да останемо уз јунаке све до језивог краја.

Фото: Лагуна


У данима након кратког разорног нуклеарног рата свет је у рушевинама. Питање је има ли преживелих на северној хемисфери. Радиоактивни облаци шире се према југу, трујући све што им се нађе на путу.

Посада америчке подморнице затекла се у Аустралији, где са локалним становништвом ишчекује неумитну судбину. Капетан подморнице Двајт Тауерс, упркос сећању на своју жену, зближиће се са Мојром, девојком из Мелбурна која не може да прихвати сурову стварност. Изненада, посада подморнице примиће Морзеов сигнал и одлучиће да се још једанпут спусти у суморни океан у потрази за знаковима живота.

Роман „На обали“ је класик с разлогом. Шут је изабрао најужаснији догађај који се може замислити – светски нуклеарни сукоб – посматра га под микроскопом, концентрисан на неколико обичних људи који чекају смрт да долебди на њихову хемисферу. То су војна лица, домаћице, привредници, обични људи попут нас, што ову књигу чини још језивијом.

У време када свет изгледа толико несигурно и сурово, веома је важно прочитати ову књигу. Припремите се за снажан и дирљив доживљај.

„На обали“ можете набавити у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари, као и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА