Најновије

"Нисте ви тако ужасан родитељ": Потребан противотров за нашу културу родитељства

Ново из Лагуне.

Фото: Лагуна

Ако сте некад помислили да сте лош родитељ, заборавите на све и прочитајте књигу „Нисте ви тако ужасан родитељ“. Она је забаван, мудар и преко потребан противотров за нашу културу родитељства која родитељима намеће осећаје страха и стида.

 

Нисте смирени у свакој ситуацији у коју вас доведу неочекивани поступци вашег детета? То вас не чини ужасним родитељем. Радије бисте се затворили у плакар него се играли са ћерком (зато што мрзите лутке) – ма какви, опет нисте ужасан родитељ. Суштина је да добар родитељ не значи исто што и савршен родитељ. Да бисте оставили себе на миру и што боље искористили своје родитељске потенцијале, кључно је да нађете разумевање за себе. Карла Наумберг стварно разуме колико је хаотично и тешко бити родитељ – и колико су родитељи пуни сумњи и преиспитивања – зато што је и сама кроз то прошла. Ако сте исцрпљени, под стресом, депримирани и на ивици пуцања, ово је права књига за вас јер у њој су конкретни предлози како да смањите анксиозност, стекнете више поверења у сопствене инстинкте, превазиђете кривицу и са више смирености и самопоуздања васпитавате своју децу. На тај начин ћете помоћи не само себи него и свом детету.

„Нисте ви тако ужасан родитељ“ можете набавити у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, као и на сајту laguna.rs.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА