Најновије

ОРИГИНАЛНИ ХОРОР "НОЋНО КУПАЊЕ" У БИОСКОПИМА ОД 4. ЈАНУАРА

Од 4. јануара, у биоскопским салама заронићемо у таму у којој владају терор и демони, где ће само најхрабрнији моћи да се суоче са филмом „НОЋНО КУПАЊЕ“

Фото: Тарамаунт

Продуценти коју су редефинисали жанр, прилагодили га потребама савремене биоскопске публике и њиховим великим очекивањима, задржавајући суштинске квалитете хорор филмова, на самом почетку 2024. године представљају нам остварење какво су фанови дуго чекали!


Филм је заснован на прослављеном краткометражном филму из 2014. године који су створили Брајс Макгвајер и Род Блекхерст.

О ФИЛМУ: У главној улози је Вајат Расел, који тумачи лик Реја Волера, бившег бејзбол прволигаша, који се, због дегенеративне болести, прерано пензионисао. Са забринутом супругом Ив (номинована за Оскара, Кери Кондон), ћерком тинејџерком Изи и млађим сином Елиотом, сели се у нови дом.

Без обзира на околности, Реј се потајно нада да ће се вратити професионалном спорту и убеђује Ив да ће базен у дворишту нове куће бити забавна занимација за децу, а њему пружити добру физикалну терапију. Али, мрачна тајна из прошлости ове куће ослободиће злокобну силу, која ће увући породицу у дубине необјашњивог ужаса.


Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА