Најновије

Посластица за крај године: Традиционална новогодишња Стрипоманија и Мангаманија

Традиционална новогодишња Стрипоманија и Мангаманија почела је 22. децембра и трајаће до недеље 31. децембра.

Фото: Промо

Толико је фантастичних наслова сачекало сам крај године да први пут заиста није могуће непристрасно издвојити звезде. Чаробна књига је одлучила да крај ове изванредне године прослави уз најбоља издања ДС мултиверзума и да све то зачини најдражим јунацима француског стрипа!

Када је у питању ДС, неколико библиотека добија новитете, али пре свих из Чаробне књиге желе да истакну за њих најважније издање „Загонетач: Година прваˮ, у ком је засијао Стеван Субић, а које су припремили у великом формату добро познате библиотеке ДСголд специјал, која је резервисана за највеће „златно грумењеˮ. Једнако „врућеˮ издање, али у мањем формату, представља изврстан ауторски стрип Марка Силверстрија „Бетмен и Џокер: Убитачни дуоˮ. Трећи и за многе најзначајнији стрип у едицији најбољих кросовера ове године јесте „У сенци слепог мишаˮ, у коме снаге удружују Дилан Дог и Бетмен како би се чврсто супротставили Џокеру и Ксабарасу! На јави к вас очекују чак три тома основног серијала „Сендменˮ 8, 9 и 10, с тим да на пролеће стижу и два додатна тома.

У „Стари континентˮ стижу још два тома Таличног Тома, и то 12 и 13, а следеће године Чаробна књига најављује исти темпо с наредних 6 интеграла, да крупним корацима освојите овај изузетно богат серијал.

Независно од свих библиотека, категорија и жанрова доносе нам најновију, 40. епизоду Астерикса! „Бели ирис“ ће вас насмејати и одушевити како само умеју житељи у свету најпознатијег галског села! Поред стрипова ту је и други део саге о првом и највећем антијунаку фантастике Еприку од Мелинбонеа! Друга књига у издању Чаробне књиге доноси трећи и четврти роман у хронолошком низу ове епске авантуре. За крај, али никако мање важне, долазе и две манге „Челични алхемичарˮ 15, који стиже у свом редовном термину, а као новогодишњи поклон свим љубитељима манги, „Токијски осветнициˮ 21 стижу чак две недеље раније!

Наравно, као и до сада, акције и попусти чине важан и незаобилазан део новогодишње радости, искористите прилику и набавите омиљене наслове по одличним ценама.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА