Најновије

Романтична комедија „Само не ти“ нуди праву забаву за крај филмске 2023. године

Романтична комедија „Само не ти” редитеља Вила Глука на репертоар домаћих биоскопа стиже 28. децембра.

Фото: Промо

Комедија „Само не ти“ на репертоар домаћих биоскопа стиже 28. децембра и представља праву посластицу за све љубитеље добре забаве и романсе! Сидни Свини и Глен Пауел на великом платну глуме пар који се презире, али су због једног венчања у Аустралији приморани да промене понашање…

Беа (Сидни Свини) и Бен (Глен Пауел) осетили су невероватну привлачност већ на првом састанку. Након предивне ноћи коју су провели заједно, догодило се нешто што је њихову ватрену привлачност претворило у ледену – све док се неочекивано нису нашли заједно на венчању у Аустралији. Током припрема венчања, како би умирили све блиске људе и извукли корист за себе, договорили су се да глуме заљубљени пар. Колико то може да буде тешко?

У главним улогама гледаћемо згодног Глена Пауела (Успон мрачног витеза, Плаћеници 3, Топ Ган 2: Маверик) и одличну Сидни Свини (серије Еуфорија, Слушкињина прича, Оштри предмети, Бели лотос, филмови Било једном у Холивуду, Воајери, Реалитy) која је номинована за две Еми награде.

Режију филма потписује Вил Глук (анимирани филмови Зец Петар, Зец Петар 2, хит романтична комедија Само другарски и мјузикл Ание), а на сценарију је радио са Иланом Волперт којој је ово први филм.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА