Најновије

ПУТИН СА ВОЛОНТЕРИМА: Тешко је бити најбољи међу најбољима

Руски председник се захвалио свим руским волонтерима, нарочито онима који помажу борцима Специјалне војне операције у Украјини и њиховим породицама.

У традицији народа Руске Федерације је жеља да се помогне онима којима је помоћ потребна, рекао је данас председник Русије Владимир Путин на церемонији "Волонтер године 2023." која се одржава у Москви, у оквиру изложбе "Русија". 

"Тешко је бити најбољи међу најбољима. Немогуће је. Зато је награда за најбољег волонтера симбол – заслужени симбол", истакао је председник и уручио награде.

Захвалио је свим руским волонтерима, нарочито онима који помажу борцима Специјалне војне операције у Украјини и њиховим породицама.

"Помажете и њима на првим линијама фронта, и њиховим породицама, женама, деци, мајкама, очевима – а за Русију је то данас један од важнијих задатака", поручио је.

Док смо заједно – непобедиви смо, закључио је лидер Русије.

Изложба "Русија" отворена је пре месец дана и трајаће до априла следеће године. Председник Русије обећао је раније да ће посетити поставку, и то је учинио данас.

Међународни форум "Ми смо заједно", који се одржава у оквиру изложбе, отворен је данас, а трајаће до 7. децембра. Ове године, на њему ће се окупити 10.000 волонтера из 95 земаља света. 

УКРАЈИНСКИ ОФИЦИРИ ПРИЗНАЛИ СВЕ: Ситуација на фронту је катастрофална

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА