Најновије

ПУЦА ХЕРСОНСКИ ФРОНТ! Падобранци праве велике проблеме украјинској армији

Руска војска интензивира своје операције на Херсонском фронту, где су њени падобранци успешно извели акције уништавања важних објеката и опреме непријатеља.

 Према доступним извештајима, руске снаге су уништиле два радарска система и једну мобилну станицу за везу на десној обали Дњепра, чиме су значајно ометали комуникацијске капацитете украјинских снага.

Додатно, борци војне групације "Дњепр" извели су успешне нападе на локације где су биле распоређене снаге Вооружених Снага Украјине (ВСУ) у насељеним местима Берислав и Новоберислав, уништавајући њихов пункт дислокације.

Штавише, Ваздухопловно-космичке снаге Русије (ВКС) извршиле су прецизан удар управљаним бомбама ФАБ-500 опремљеним УПМК (универзални прицељничко-навигациони контејнери) на позиције украјинских снага на десној обали Дњепра, где су се припремале за форсирање реке.

Ови последњи потези руске војске указују на продубљивање војних операција у региону, са посебним фокусом на ометање стратешких планова и капацитета украјинске војске.

КОМБИНОВАНЕ ЈЕДИНИЦЕ! Руска војска забележила велики напредак (МАПА)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА