Најновије

Будвани спречили одржавање концерта проукрајинског бенда

Концерт белоруског рок бенда Љапис Трубецкој отказан је у Будви након спонтаног окупљања стотина грађана који су изразили незадовољство јер шири русофобне поруке и прикупља новац за украјинску армију.

Будва (Фото: Pixabay)

Ово је друго отказивање концерта екстремистичке групе које је било планирано за синоћ, а пре неколико дана група је требало да одржи концерт у Дому омладине Београд. Јучерашњи концерт био је заказан у једној будванској дискотеци, али је услед великог незадовољства грађана Будве, концерт премештен у Котор.

Један од грађана Будве који је исказао незадовољство поводом одржавања концерта овог „укро-белоруског Томпсона” био је и новинар Игор Дамјановић, који је у изјави за Срну изјавио да је наступ овог агресивног бенда који шаље русофобне поруке морао да буде отказан.

 „Спонтани револт показале су синоћ и стотине грађане Будве, одлучних да по сваку цену спрече наступ есктремистичког рок бенда Љапис Трубецкој, на чијим наступима широм света се шаљу се русофобне поруке и скупља се помоћ за украјинску армију”, рекао је Дамјановић.

 Он је истакао да братоубилачки рат Русије и Украјине представља велику трагедију и сигуран је да већина грађана Црне Горе жели да што пре завлада мир и заустави се страдање, преноси Танјуг.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА