Најновије

OРЛИЋА ЈОШ НИКО НИЈЕ ОВАКО ПОНИЗИО - ШОУ У СКУПШТИНИ: Па ту сам Вас чекао, Симо глуваћу (ВИДЕО)

Не скривају се у Скупштини Србије испод клупа само телефони на којима се гледају непримерени садржаји, скривају се и посланици - јер, како каже Срђан Миливојевић из Демократске странке, то је једини начин да добију реч.

„Не видим по ком основу. Ми… Миливојевићу“, изговорио је председник парламента Владимир Орлић после чега је из скупштинске клупе искочио посланик Демократске странке Срђан Миливојевић.

„Е, тако сам вас чекао. Ту сам вас чекао. Ја морам да се сакријем испод клупе, па да мислите да нисам у сали, па да онда дате реч. Па, госн Симо што правите циркус од Скупштине? Па ту сам Вас чекао, Симо глуваћу. Ја чучнем испод клупе, сакријем се. Морамо, грађани Србије, да се кријемо по сали од овог човека да би добили реч. Па ово нигде на свету нема! И кажете – имате сва права, сва права имамо кад играмо жмурке са њим“, рекао је Миливојевић.

Посланик ДС је на овај начин реаговао због ситуације која се раније десила у скупштинској сали, када је председавајући Орлић дао реч опозиционом посланику Бориславу Новаковићу тек пошто је овај напустио салу и тако је био ускраћен да говори.

Руси се враћају у Харковску област: Следи битка за Купјанск

Извор: НСПМ/Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА